Новини

Долучайтеся до нового цікавого конкурсу: «На Урок» іде на Comic Con»

Комікси, фантастичні та фентезі фільми, відеоігри, аніме – це все, від чого в захваті діти (не будемо приховувати, дорослі також!). І не дивно, адже вони цікаві, захопливі та дозволяють нам поринути у світ мрій, де ми можемо бути ким завгодно. І це неймовірно! 

Чи знаєте ви, які комікси читають ваш учні вночі з ліхтариком під ковдрою? А які фільми та аніме обговорюють із друзями? А у які ігри грають, тільки-но з'являється вільна хвилинка? А яку музику слухають? До речі, впевнені, що багато хто просто у захваті від K-POP команд! Запитайте в дітей про їхні вподобання та запропонуйте визначити, чи справді вони знаються на трендах! Запропонуйте їм узяти участь у новому неймовірно цікавому конкурсі від «На Урок», який точно стане найгарячішою подією літа.

Отже, запрошуємо долучитися до Всеукраїнського онлайн-конкусу «На Урок» іде на Comic Con»

Довідка: Comic Con Ukraine – грандіозний фестиваль для шанувальників коміксів, відеоігор, аніме, K-POP, фантастичних та фентезі-фільмів.

Ми точно знаємо, що діти з нетерпінням очікують на фестиваль. Тож зробімо це очікування приємнішим та не таким довгим!

До речі, назва конкурсу «На Урок» іде на Comic Con» говорить сама за себе, адже ми дійсно долучаємося до цієї непересічної події! «На Урок» та Comic Con Ukraine об’єднуються заради можливості подарувати школярам незабутні емоції. Ваші учні вже беруть участь у літній олімпіаді? Мерщій реєструватися та виконувати завдання! Адже серед усіх учасників, які продемонструють високий рівень знань та наберуть від 90 до 100 балів, буде розіграно 100 квитків на Comic Con Ukraine! А ще всі учасники X Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок» отримають знижку 20% на купівлю квитків на Comic Con Ukraine

Упевнені, що наш новий конкурс приємно здивує учнів 1–11 класів, адже він зовсім не стосується шкільної програми! Конкурс присвячений відомим супергероям та їхнім творцям, культовим фільмам та відеоіграм. І це ще далеко не все! А ще школярі зустрінуться з героями, яких люблять: Гаррі Поттер, Фродо, Залізна Людина, Наруто та багато інших із нетерпінням чекають, коли ж діти розпочнуть тестування. 

Конкурс розрахований на учнів 1-11 класів. Реєстрація триває з 23 липня по 30 серпня. А доступ до цікавезних завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Тож заохочуйте школярів до участі в конкурсі! Зареєструватися можна за посиланням. Зверніть увагу: конкурс безкоштовний, тож ми радимо залучити до нього всіх ваших учнів. Нехай літні канікули запам'ятаються непересічними активностями!

Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. Кожен учитель, чиї учні братимуть участь у конкурсі «На Урок» іде на Comic Con», отримає подяку (за залучення більше 10 учасників), яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить портфоліо. 

Проводимо канікули весело та натхненно разом!

 
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter