Новини

Готуємося до Дня Незалежності: освітня та виховна складова

Яка історична подія є, на ваш погляд, найвизначнішою для нашої країни? Звісно, це здобуття незалежності. Саме з неї почалася нова історія, саме завдяки ній було визначено новий вектор розвитку нашого суспільства та місце України серед ішних світових держав. Саме тому темі незалежності та шляху нашої країни присвячені і уроки, і виховні години, і тематичні свята. 

Формування знань про здобуття незалежності – важлива складова розвитку учнів, виховання справжніх патріотів та активних громадян своєї країни. І саме про те, як зробити це найкращим чином, поговоримо на вебінарі Вадима Поповича «День Незалежності України: освітня та виховна складова в контексті гуманітарної політики держави», який відбудеться 21 серпня о 18:00. 

Під час вебінару ми розглянемо погляди істориків на ідеї та суть незалежності, поговоримо про нюанси викладання теми і розглянемо значущість цієї події з точки зору виховного процесу. Бажаєте більше дізнатися про можливості та форми проведення уроків, присвячених боротьбі за здобуття та збереження незалежності України? Тоді реєструйтеся на вебінар та долучайтеся до перегляду!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter