Новини

Гроші за пробне ЗНО не повернуть

Український центр оцінювання якості освіти не повертатиме гроші, сплачені випускниками за можливість узяти участь у пробному ЗНО.Ці кошти вже витрачено на підготовку тестових завдань, друг тестових зошитів та проведення пробного тестування у дистанційному режимі. 

При цьому УЦОЯО забезпечить проведення дистанційного пробного тестування та отримання учасниками паперових зошитів. Про це йдеться у відповіді установи на запит від Освіта.ua:

«Наразі тестові зошити учасників знаходяться на пунктах проведення пробного ЗНО і кожен зареєстрований учасник тестування зможе отримати власний тестовий зошит за окремою процедурою, про яку буде повідомлено додатково».

15 червня об 11:00 учасники пробного ЗНО мають зайти на свою інформаційну сторінку і завантажити тестовий зошит з української мови та літератури, а також бланк відповідей до зошита, виконати завдання, а потім внести відповіді до сервісу визначення результатів. Зробити це вони мають до до 19 червня.

Аналогічно 17 червня об 11:00 учасники пробного ЗНО зможуть завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з того навчального предмета, який вони обрали для проходження пробного тестування.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter