Новини

«Вода є життя» – долучайтеся до нового цікавого конкурсу з хімії від «На Урок»

70% поверхні Землі покрито водою? І саме від неї залежить життя всього на нашій планеті. Вода – це ресурс, енергоносій, транспортна система та, зрештою, основа життя. Погодьтеся, про неї варто знати більше! 

Саме тому ми створили новий неймовірний конкурс «Вода є життя», покликаний зацікавити школярів вивченням хімії та надати можливість перевірити знання, отримані на уроках. Ми розробили для учнів цікаві завдання з хімії та доповнили їх непересічними фактами про воду та хімічні реакції, у яких вона бере участь. Це дозволить дітям по-новому поглянути на звичні явища та процеси, збагнути їхню природу.

Цей конкурс для всіх, хто цікавиться хімією та прагне пізнати таємниці нашого світу! Тож реєструйтеся та беріть участь! Конкурс розрахований на учнів 7-11 класів, і не просто перевіряє шкільні знання, а й допомагає дізнатися багато нового та цікавого. 

Реєстрація триває з 27 січня до 27 лютого! А доступ до завдань діти отримають одразу після реєстрації. Тож долучайтеся та реєструйте своїх учнів для участі в конкурсі! Зробити це можна за посиланням. Зверніть увагу: конкурс безкоштовний, тож ми радимо залучити до нього всіх ваших учнів!

Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. Кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі «Вода є життя», отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

Вивчаймо хімію разом!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter