Новини

Інтернет-ресурси для сучасного вчителя: підсумки практичного інтенсиву «На Урок»

Неможливо уявити сучасного вчителя, який не прагнув би використовувати у своїй роботі інтернет-ресурси. Ми цілком підтримуємо бажання освітян навчитися новому та використовувати на уроках всі сучасних технологій, тому організували та провели 16 березня Всеукраїнський практичний інтенсив «Інтернет-ресурси в роботі вчителя» – наймасштабніший онлайн-тренінг. 

Ми зібрали досвідчених спікерів, яким є чим поділитися з аудиторією, та розкрили найцікавіші й найактуальніші теми.

Тетяна Бутурлим говорила про можливості технології створення навчальних відеороликів на прикладах ресурсів «Biteable», «Moovly» та «PowToon». Впевнені, всі, хто чув її доповідь, зможуть без зайвих проблем створити власні пізнавальні ролики!

Вікторія Богданова розказала, як Google Classroom може полегшити життя вчителя. Спробуйте і на власному досвіді переконайтеся, наскільки простіше та швидше можна впоратися зі щоденними завданнями!

Іван Іванов говорив про особливості використання інфографік та ментальних карт. От побачите, працювати з цими ресурсами сподобається не лише вам, а і вашим учням!

Євгенія Гонтар поділилася лайфхаками із застосування інтернет-технологій для роботи з підлітками під час уроків. Все не так складно, як могло здаватися раніше!

Валентина Кодола говорила про вікіпроекти та про те, як їх може використати медіаосвічений вчитель. Адже медіаосвіта – одна з найголовніших компетентностей людини майбутнього.

Маргарита Калюжна торкнулася цікавої теми STEM-інструментів для сучасного вчителя. За STEMом майбутнє! Тому ми маємо знати про нього якомога більше.

Любов Цукор презентувала новий функціонал від «На Урок» – онлайн-тести. Це треба побачити на власні очі!

Як урізноманітнити уроки, використовуючи інтернет-ресурси? Як зробити так, аби діти не сприймали роботу з гаджетами як розвагу? Як інтернет та інші допоміжні сервіси можуть полегшити роботу вчителя? Як навчити дітей самостійно шукати та використовувати інформацію? Всі ці питання неабияк хвилюють учителів. І це цілком зрозуміло! І ми зробили так, щоб жодне з питань не залишилося без відповіді.

Учителі отримали відповіді на найгарячіші запитання, а позитивні відгуки у соцмережах та коментарі на сайті й у чаті під час інтенсиву підтверджують, що ми торкнулися важливої та актуальної теми. І, звісно, всі слухачі відчули теплу дружню атмосферу! А це завжди надзвичайно цінно!

Кращі лектори та актуальні теми – ми робимо все для того, аби подарувати освітянам ще більше корисної та цікавої інформації, яка не просто стане у пригоді під час роботи, а повністю змінить підхід до навчання!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter