Новини

Інтерактив як найсучасніша модель навчання: підсумки Всеукраїнської інтернет-конференції від «На Урок»

Як ви зазвичай проводите вихідні? Ми – плідно та з натхненням! І 13 квітня не стало виключенням – у цей день освітній проект «На Урок» провів Всеукраїнську інтернет-конференцію «Інтерактивні інструменти, технології та методи в освіті».

Метою інтернет-конференції було збагачення педагогічної скарбнички учасників та поглиблення знань вчителів у царині використання можливостей інтерактиву в сучасному освітньому процесі. Саме тому ми зібрали досвідчених спікерів, яким було чим поділитися зі слухачами.

  1. Ганна Сукачова говорила про важливість розбудови довіри між учнями й вчителями та цікаві прийоми, покликані забезпечити ефективність взаємодії. Сподіваємося, ви скористаєтеся цими лайфхаками!
  2. Наталія Борисенко розповіла про нестандартні уроки та інструменти, необхідні для їхнього створення і реалізації. Все просто, спробуйте самі!
  3. Наталія Немировська розказала про інноваційні форми навчального процесу, зокрема – ігрові технології. Учням точно сподобається!
  4. Валерія Ананьєва розкрила секрети реалізації інтерактивних освітніх методів навчання у системах «студент-школяр», «школа-ЗВО». Це нестандартно та неймовірно, дізнайтеся більше!
  5. Наталія Кривко говорила про такий цікавий засіб інтерактивного навчання як комікси, а також на практиці продемонструвала роботу з онлайн-інструментами для їх створення. А ви вже спробували? Учні будуть вражені!
  6. Марина Лютинська розкрила таємниці легкого та захопливого навчання на хвилі Microsoft. Неймовірний підхід до навчання, точно вартий уваги!

Фінальним акордом інтернет-конференції стала надзвичайно насичена та цікава панельна дискусія, модератором якої вже традиційно стала наша редактор Ганна Сукачова. Питання, які обговорювали спікери, були запропоновані самими слухачами конференції, отже було розглянуто проблеми, які найбільше хвилюють освітян, а саме:

  • де брати ідеї та натхнення для роботи;
  • які методи та прийоми є найбільш ефективними для роботи з учнями різного віку;
  • як оцінити роботу кожного учня під час інтерактивного уроку;
  • як часто треба та можна використовувати інтерактивні методи;
  • які інтерактивні технології найбільш цікаві учням;
  • які методи є найефективнішими.

І це ще далеко не все! ми торкнулися актуальних тем та відповіли на важливі запитання, і ці відповіді необхідно почути! І головне – ми створили неймовірно теплу та приязну атмосферу, до якої, ми віримо, вам захочеться повертатися знову і знову. 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter