Новини

STEM-канікули для школярів від ХПІ

Проводити канікули можна по-різному, головне, щоб було цікаво. А що може бути краще за STEM? Наука – це завжди цікаво, і цієї весни НТУ ХПІ знову доведе це, провівши вже традиційні «Канікули з Політехом».

Канікули з ХПІ триватимуть з 25 по 30 березня. В Арсеналі Ідей Україна (НТУ «ХПІ», Електрокорпус, 1 поверх) пройде 45 лекцій, воркшопів, майстер-класів та інтерактивних ігор, які проведуть талановиті молоді вчені університету.

«Канікули з Політехом» – це завжди весело, нестандартно і пізнавально. Школярі зможуть дізнатися багато цікавого про комп’ютерні технології, електроніку та енергетику, відчують, наскільки епічними можуть бути хімія та фізика, пізнають секрети ливарного виробництва, відвідають майстер-клас із роботи з 3D-принтером і навіть пройдуть захопливий соціологічний квест. І це ще далеко не все!

Освітній проект «На Урок» виступає інформаційним партнером заходу «Канікули з Політехом» і рекомендує відвідати та взяти участь у пропонованих активностях. Детальний розклад та опис подій знайдете за посиланням.  

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter