Новини

«Light is Fun» – серія майстер-класів від НТУ «ХПІ»

«Нехай буде світло!». Мабуть, кожен із нас чув цей вислів. Але чи повністю ми розуміємо, що ж таке світло і яка його природа? А чи може воно бути не лише корисним, але й цікавим? І відповідь однозначна – звичайно ж так!

Бажаєте в цьому переконатися? Ви матимете таку нагоду під час серії безкоштовних майстер-класів «Light is Fun», присвячених Міжнародному дню світла. Особливо, якщо ви – учень середньої школи, який ще не встиг повною мірою оцінити рівень фановості, яку відкриває фізика. Такі STEM-воркшопи відбудуться в Харкові (4 квітня), Полтаві (8-9 квітня) та Києві (12-13 квітня).

«Light is Fun» – це дивовижне знайомство з основними фізичними законами світла. Так, молоді вчені з НТУ «ХПІ» відтворять різні оптичні експерименти і пояснять, як можна їх застосувати на практиці. Учні, батьки та вчителі неодмінно дізнаються про природні світлові явища та їхнє значення для нашої енергетики, стануть свідками чудернацьких оптичних ілюзій та захопливих експериментів із котушкою Тесли, зрозуміють, як можна передавати звук через світло, довідаються, що таке «Сонячний млин» та як він працює, і ще багато іншого!

Освітній проект «На Урок» є інформаційним партнером майстер-класів «Light is Fun». Ми рекомендуємо відвідати STEM-воркшопи від НТУ «ХПІ» і взяти участь у пропонованих активностях. Детальний розклад та опис подій ви знайдете за посиланням. Приходьте, буде яскраво!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter