Новини

«Кольори білого континенту»: неймовірна благодійна фотовиставка у Львові

Бажаєте на власні очі побачити загадкові та чарівні пейзажі Антарктики? У вас є для цього чудова можливість! Адже фотовиставка «Кольори білого континету», яка вже встигла вразити харків'ян, фотографа та учасника 27-ї та 28-ї Української антарктичної експедиції Сергія Глотова вирушає в подорож Україною. І вже 30 липня вона відкривається у Львові, у приміщенні Культурно-мистецького центру «Супутник». 

Експозиція познайомить вас із дивовижним світом Антарктики, її неповторними пейзажами, незвичайними поєднаннями кольорів, і звичайно, з її тваринним світом. Ви побачите світлини антарктичних птахів і ссавців, які мешкають навколо української станції «Академік Вернадський», що розташована на острові Галіндез. Кілька видів пінгвінів, морські котики, леопарди і слони, льодовики та айсберги – на деякий час ви ніби перенесетеся до Антарктики!

Виставка зацікавить і дітей, і дорослих. До того ж на дітей чекають цікаві заходи: ігри та тематичний конкурс від «На Урок», учасники якого гарантовано отримають листівки незламності та інші приємні призи. А дорослі зможуть узяти участь в аукціоні на допомогу ЗСУ, в межах якого розіграють антарктичні футболки, кепки та шеврони.

А ще планується пряме включення з учасниками цьогорічної Української антарктичної експедиції, які і відкриють виставку 30 липня. Тож не проґавте таку цікаву можливість! 

Фотовиставка є частиною авторського фотопроєкту Сергія Глотова «Кольори білого континенту», спрямованого на підтримку волонтерських ініціатив для допомоги Збройним силам України та всім незламним українцям, які у часи війни відстоюють та захищають свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

Відкриється виставка 30 липня 2023 о 14:00 (за київським часом). Триватиме вона з 30 по 24 серпня 2023 року.

Виставка безкоштовна, проте вітаються благодійні внески, які будуть спрямовані на підтримку ЗСУ та подальший розвиток проєкту.

До речі, Освітній проєкт «На Урок» є партнером цієї чудової фотовиставки, тож відкриваємо Антарктику разом! 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter