Новини

«Мандрівникам належить світ!»: новий цікавий конкурс від «На Урок»

Чи любите ви подорожувати? А хто ж не любить! Адже це і нові враження, і цікаві знайомства, і розширення світогляду, і неймовірні пригоди. І ще – це можливість змінити обстановку, забути про рутинні завдання та просто перезавантажитися. Не дарма мандрівки до душі і дорослим, і дітям!

А чи знали ви, що 27 вересня відзначається Всевітній день туризму? Основна мета цього свята – популяризація туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвиток зв'язків між народами різних країн. І це справді чудово!

З нагоди відзначення Всесвітнього дня туризму Освітній проєкт «На Урок» запрошує школярів здійснити дивовижну подорож цікавими та незвичними об'єктами світу. Що для цього потрібно зробити? Усе просто – долучайтеся разом із учнями до нового неймовірного конкурсу «Мандрівникам належить світ!»

На учнів 1-11 класів чекає багато корисної інформації та неймовірно цікавих завдань, із яких можна дізнатися про дивовижні туристичні локації різних країн – усе те, що надихає мільйони мандрівників знову і знову залишати домівку та вирушати назустріч пригодам. А скільrи нових знань та фактів отримають школярі! 

Реєстрація триває з 20 вересня по 20 жовтня, а доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Конкурс безкоштовний, тож неодмінно захочуйте кожного учня взяти в ньому участь! 

Переможцями стають усі! Призери будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. До того ж кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

Зареєструватися для участі у конкурсі можна за посиланням.

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter