За вікном грудень – найчарівніший місяць року. Час, коли треба мріяти, загадувати бажання та готувати подарунки. Про що ми мріємо? Про щастя, любов, здоров’я, мирне життя, повернення додому, Перемогу. Адже для жодного українця зараз немає нічого важливішого. 

Різдво та Новий рік – свята, на які ми традиційно збираємося разом: родина, близькі, друзі, колеги. На жаль, цьогоріч багато хто зустріне свята далеко від дому (якого, можливо, вже немає), хтось на фронті, а хтось не зустріне вже ніколи. 

Цей рік уже увійшов в історію. Він був неймовірно напруженим. Дехто називає його найскладнішим в історії України, і з цим складно не погодитись. Кожен із нас назавжди запам’ятає 2022 рік, кожному буде про що згадати та розповісти. І кожна історія вражатиме. У педагогів вона буде особливою, адже вони тримають освітній фронт. І навіть в умовах повномасштабної війни вони мають силу навчати, надихати, допомагати, підтримувати, втішати, вести за собою. Мають силу розбудовувати освіту та змінювати її на краще.

26 грудня ми запрошуємо вас на особливу зустріч у межах нашого проєкту #Маю_силу.

Нашими гостями стануть Наталія Зима, Дар’я Демчук-Маригіна, Наталія Рудніцька та Сергій Зайцев. Ви точно їх знаєте, адже вони – постійні спікери вебінарів і конференцій «На Урок». До них приєднаються Віктор Немченко, Любов Цукор, Ганна Сукачова.

Поговоримо про 2022 рік. Про те, яким він був для вчителів та їхніх учнів, як організовували роботу на початку повномасштабного вторгнення та як працюємо просто зараз, що змінилося за цей час і що має змінитися. Поговоримо про мрії, сподівання, надію та, звісно, Перемогу. 

Приєднуйтеся до розмови про те, як українські вчителі наближають Перемогу, 26 грудня 2022 року о 17:00. Переходьте за посиланням, аби зареєструватися на подію і отримати сповіщення про її початок.

До зустрічі!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter