Новини

Максимум інформації: розпочато роботу Реєстру суб’єктів освітньої діяльності

В Україні стартувала робота Реєстру суб’єктів освітньої діяльності, який забезпечує вільний доступ до інформації про всі заклади професійно та вищої освіти. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник Міністра освіти і науки України Роман Греба.

У Реєстрі містяться вичерпні дані про заклади професійної та вищої освіти. Насамперед мова йде про: найменування, підпорядкування, форму власності, тип, структурні підрозділи, ліцензовані обсяги, акредитацію, атестацію та кількість здобувачів освіти в розрізі професій та спеціальностей тощо. Також можна отримати інформацію про керівника навчального закладу та засоби зв’язку. Ознайомитися з викладеною інформацією та завантажити її у форматах csv або xml можуть усі бажаючі.

У МОН наголошують, що оновлення бази згідно з даними ЄДЕБО відбуватиметься один раз на тиждень – завдяки цьому суспільство зможе отримувати найбільш актуальну інформацію фактично з перших рук.

Також Роман Греба зауважив, що робота над Реєстром триває: у найближчій перспективі у ньому з’явиться інформація про заклади загальної середньої освіти. Посилання на Реєстр суб’єктів освітньої діяльності можна знайти на сайті МОН.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter