Новини

Наочна наука: Всеукраїнські лабораторні роботи від «На Урок»

Що діти люблять більше за все? Експерименти та досліди! І це цілком зрозуміло, адже в кожній дитині живе дослідник, який прагне якомога більше дізнатися про навколишній світ!

Ми розуміємо та цілком підтримуємо прагнення учнів дізнатися більше та бажання вчителів показати школярам усе розмаїття світу, тому разом з НТУ «ХПІ» започатковуємо Всеукраїнські лабораторні роботи онлайн! Це новий формат дистанційної роботи, завдяки якому неймовірно цікаві лабораторні досліди можуть побачити у кожній школі країни.

Ви побачите вражаючі досліди у прямому ефірі (також будуть доступні записи). Усі трансляції заплановані та проводяться у робочий час, тому ви можете показати лабораторну просто під час уроку, що точно сподобається учням! До речі, всі досліди настільки прості, що ви можете легко відтворити їх після майстер-класу.

Дві лабораторні роботи вже проведено! 24 квітня ми поринули у світ кольору і фарб під час лабораторної «Кольорова хімія – світ кольорових фарб», а 25 квітня торкнулися теми екології: «Нітрати у продуктах харчування та очистка стічних вод». Покажіть ці лабораторні учням, вони будуть вражені! А також не пропустіть нові цікаві лабораторні!

  1. 2 травня о 12.00: «Поглинання та відбиття світла за допомогою M&M`s!».
  2. 8 травня о 12:00: «Цікава, корисна та різнокольорова хімія».
  3. 17 травня о 12:00: «Визначення ГМО в бобах сої».

Реєструйтеся, буде весело! Наука – це цікаво та видовищно. Ви можете пересвідчитися у цьому самі!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter