Новини

«Light is Fun»: цікава фізика у новому неймовірному конкурсі від «На Урок»

Фізика – це просто! Та чи кожен учень погодиться з цим твердженням? Так, на жаль, діти нерідко вважають, що фізика надто складна. Чому? Може, вони просто не знають, наскільки вона цікава?

Допомогти дітям зрозуміти фізику легко. Достатньо показати їм, що весь світ навколо нас – це чиста фізика! Ось, наприклад, світло, яке, як ми знаємо, насправді є електромагнітними хвилями видимого спектру – це теж суто фізичне явище. І при цьому світло – це те, без чого ми просто не можемо існувати.

Тож як показати учням, що фізика насправді захоплива та неймовірна? Демонструвати різноманітні досліди? Звісно, але не тільки! Що подобається дітям не менше, ніж досліди? Конкурси!

Освітній проект «На Урок» оголошує новий цікавий конкурс для учнів 1-11 класів «Light is Fun». Брати участь можуть усі: завдання конкурсу адаптовані для учнів, які вже успішно проходять курс фізики (7-11 класи), і для тих, хто поступово знайомиться лише з окремими фізичними явищами (1-6 класи). Конкурс створено до Міжнародного дня світла, що проводиться за сприяння ЮНЕСКО.

Реєстрація для участі розпочалася 21 квітня і триватиме до 25 травня. Доступ до завдань учасники отримають вже 3 травня. Виконувати завдання діти можуть до 25 травня у будь-який зручний час. Доступ до результатів та нагород буде відкрито одразу після виконання завдань.

Реєструйтеся та долучайтеся! Буде цікаво!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter