Новини

«Наука – це цікаво!»: неймовірний конкурс від «На Урок» та НТУ «ХПІ»

Наука – рушійна сила прогресу, можливість дістатися зірок і сягнути ще вище, це розвиток та досягнення всього людства. А ще це неймовірна пригода, це цікаво та весело! І щоб довести цю тезу всім, ми розпочинаємо неймовірний всеукраїнський конкурс «Наука – це цікаво!», організований спільно з Національним технічним університетом «Харківський політехнічний інститут». 

Участь у конкурсі можуть взяти учні 7-11 класів. Головна мета конкурсу – зацікавити наукою, а також допомогти школярам зрозуміти важливість наукових відкриттів і досліджень. Узяти участь можуть усі охочі! Завдання засновані на шкільній програмі, тож учні неодмінно впораються, а ще отримають можливість дізнатися багато цікавинок про світові наукові досягнення минулого тисячоліття та найнеймовірніші події сучасності. Чи знають ваші учні, як наукові відкриття змінюють світ? У них є можливість дізнатися! 

Реєстрація триває з 9 жовтня до 14 листопада! Отже, долучайтеся та реєструйте своїх учнів для участі в конкурсі! Зробити це ви можете за посиланням. Зверніть увагу: конкурс безкоштовний, тож ми радимо залучити до нього всіх учнів! 

Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. Кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі «Наука – це цікаво!», отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

Ви ще не у захваті від науки? Тоді мерщій на конкурс!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter