Новини

Шкільні канікули триватимуть до 30 жовтня, – Сергій Шкарлет

Таку рекомендацію від МОН отримають заклади загальної середньої освіти вже завтра, 12 жовтня. Про це повідомив у своєму Telegram-каналі т.в.о. Міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Він зауважив, що зараз важливо зберегти життя кожного українця, саме тому Уряд ухвалив рішення, згідно з яким уже завтра, 12 жовтня, для всіх шкіл буде підготовлено та надіслано рекомендаційний лист щодо встановлення канікул із 15 до 30 жовтня включно. Незалежно від кольору карантинною території.

Щодо закладів професійної (професійно-технічної) освіти, фахової передвищої та вищої освіти (незалежно від кольору карантинної території), то їм буде рекомендовано перейти на дистанційну форму навчання на період з 15 жовтня до 15 листопада з обов’язковим виїздом усіх студентів із гуртожитків. 

«Разом із моїм колегою, Міністром охорони здоров’я Максимом Степановим, будемо подавати таку ж пропозицію від МОН та МОЗ на розгляд комісії з ТЕБ та НС з рекомендацією підготувати відповідне розпорядження й ухвалити його на засіданні Уряду вже 13 жовтня».

                       т.в.о. Міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет

Заклади дошкільної освіти працюватимуть у звичайному режимі.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter