Новини

Навчаємося та підвищуємо кваліфікацію разом: нова інтернет-конференція від «На Урок»

Сучасна освіта розвивається надзвичайно стрімко. Ледь не щодня з’являються нові методи, прийоми і технічні засоби. Усе це відкриває перед учительством безмежні можливості для роботи і професійного зростання. Та часто на заваді стають мовні бар’єри, брак практичного досвіду чи навіть перенасичення інформацією. Як знайти золоту середину та йти в ногу із часом? Постійно займатися саморозвитком та підвищувати професійну кваліфікацію! 

Де шукати натхнення, креативні ідеї та перевірені методики для роботи? На новій інтернет-конференції «Самоосвіта і підвищення кваліфікації вчителя: інструменти та підходи», яка відбудеться 19 жовтня! Її мета – проаналізувати можливості для підвищення кваліфікації сучасного вчителя, знайти оптимальні способи для самоосвіти та вдосконалення педагогічної майстерності. Учителі з усієї країни зможуть обмінятися досвідом і детально проаналізують останні новації щодо підвищення кваліфікації в Україні.

Наші спікери – справжні професіонали: Тетяна Бондар, Ірина Дзиндра, Тетяна Дрожжина, Іван Іванов, Любов Цукор та Іван Юрійчук. Їхні поради та напрацювання стануть у пригоді будь-якому педагогу.

Чекаємо на вас 19 жовтня о 9:30. Реєструйтеся, щоб отримати свіжу порцію знань, досвіду та позитиву!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter