Новини

«(Не)звичайні професії»: новий цікавий конкурс від «На Урок»

Ким ви мріяли бути в дитинстві? А чи знаєте, ким мріють бути ваші учні? Програмістами, лікарями, військовими, педагогами, журналістами... Варіантів, як і самих професій, безліч. І це чудово, адже завжди прекрасно, коли є вибір! 

А коли варто визначатися із майбутньою професією? На це запитання немає правильної відповіді, тим паче що в різні періоди життя нам можуть подобатися зовсім різні речі. Але все ж бути в курсі стану справ у світі сучасних професій варто та корисно. Саме для того, аби сформувати у школярів пізнавальний інтерес до багатогранного світу професій, у якому кожен може знайти себе, ми створили новий цікавий конкурс «(Не)звичайні професії». Конкурс розрахований на учнів 1-11 класів та покликаний допомогти їм дізнатися цікаві факти про вже відомі професії, а також познайомитися з найрідкіснішими з них.

Завдяки участі в конкурсі діти отримають відповіді на запитання:

  • як проходить типовий день астробіолога?
  • яку професію вважають найромантичнішою?
  • що таке молекулярна кухня та якими знаннями має володіти кухарі-молекулярники?
  • що мають робити няні для панд?
  • хто такий тітестер та як саме він працює?

І це, звісно, ще далеко не все! Ми зібрали багато цікавинок про відомі професії, які допоможуть поглянути на них по-новому, та знайшли безліч унікальних фактів про рідкісні та незвичайні професії. І хто зна, можливо, одна з них стане мрією та метою ваших учнів?

Запропонуйте своїм учням долучитися до пізнавального конкурсу! Реєстрація триває з 25 травня до 3 липня, доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Конкурс безкоштовний, тож неодмінно захочуйте кожного учня взяти в ньому участь!

Мета нашого конкурсу – не оцінити рівень знань школярів, а доповнити їхні знання, тож ми заохочуємо кожного учасника, незалежно від результатів конкурсу. Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. А кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter