Новини

Очільник ДСЯО: після пандемії світ буде інакшим

ДСЯО радить учителям початкової школи під час карантину здійснити самооцінювання власної педагогічної майстерності (для цього необхідно заповнити відповідну анкету), а директорам – вивчити реокмендації до створення внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладі загальної середньої освіти «Абетка для директора» і попрацювати над розробкою власних проєктів на наступний навчальний рік. Відповідна інформація з'явилася на сайті Державної служби якості освіти. 

«Після пандемії світ однозначно буде інакшим − і вже зараз потрібно діяти згуртовано на випередження, щоб він став кращим. І саме якісна освіта дасть змогу українському суспільству подолати кризу та отримати багатовекторний вибір розвитку. Тому якість освіти під час карантину має бути в пріоритеті».

                             голова Державної служби якості освіти України Руслан Гурак

Також ДСЯО радить проводити карантин із користю й опанувати базові цифрові навчики та дізнатися більше про корисні онлайн-сервіси на Національній платформі «Дія: Цифрова освіта»

Також у ДСЯО нагадали, що 06 квітня 2020 року для учнів 5-11-х класів розпочнуться уроки з 11-ти предметів у межах проєкту «Всеукраїнська школа онлайн», які за розкладом транслюватимуть українські телеканали та YouTube-канал Міністерства освіти і науки України.

 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter