Новини

Онлайн-навчання та комунікація з учнями під час карантину: таємниці роботи

Усі ми ставимося до онлайн-навчання по-різному. Хтось вважає, що саме за ним майбутнє, хтось упевнений у тому, що класичний підхід ніщо не замінить, а хтось поєднує можливості традиційного та дистанційного навчання. Принаймні, так було до карантину. Зараз ситуація дещо інакша: тепер ми всі маємо перейти в онлайн-режим. Утім, чи просто це?

Дистанційне навчання має свої особливості та складнощі. Адже педагоги зараз мають організувати навчальний процес у нових для себе умовах, зуміти втримати увагу дітей у режимі онлайн та налагодити не просто якісну, а й дійсно ефективну комунікацію. 

Чи можна це зробити? Звісно, для наших учителів немає нічого нереального! Утім, коли ми щось робимо вперше, то точно потребуємо поради та бодай коротких роз'яснень. Дізнатися, як можна використати умови карантину для переходу на новий професійний рівень викладання ви зможете, завітавши 6 квітня о 15:00 на вебінар Наталії Панасенко «Як налагодити ефективне онлайн-навчання та покращити комунікацію з учнями в умовах карантину»

Дізнаємося, як подолати труднощі, які можуть виникнути на етапі імплементації онлайн-навчання!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter