Новини

Олена Зеленська: Діти повинні мати змогу відпочити та оздоровитися

Під час інтерв'ю українським телеканалам перша леді України Олена Зеленська розповіла, чи працюватимуть цьогоріч літні табори та як саме буде організовано відпочинок. 

Не всі табори зможуть відкритися, але для розв'язання цього питання створений штаб, до якого входять представники військових адміністрацій, депутати, місцева влада. Вони і мають прийняти рішення

Частина літніх таборів наразі зайнята – в них розміщені вимушено переміщені особи, але більшість усе ж вільні, тож їх можна буде використовувати для організації дитячого відпочинку. Звісно, це можливо лише в тому випадку, якщо військова адміністрація надасть дозвіл. Тобто принаймні частина українських дітей зможе відпочити.

«Зі свого боку я зараз проводжу консультації і прошу своїх колег із інших країн про те, щоб вони прийняли наших дітей на відпочинок. Це можуть бути і об'єднані табори з місцевими дітьми, і мовні табори, де діти не лише відпочиватимуть, а й вивчатимуть мови інших країн».

                                      Перша леді України Олена Зеленська

Олена Зеленська також зауважила, що звертається до перших леді інших країн із проханням потурбуватися і про тих дітей, які вже знаходяться в інших країнах, і які влітку, коли закінчиться школа, можуть здебільшого залишитися на самоті, адже батьки багатьох пішли працювати. Перша леді сподівається, що все вдасться та більшість дітей улітку все ж зможуть оздоровитися.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter