Новини

Онлайн-сервіси для зручної дистанційної роботи з дітьми з ООП: обираємо варіанти

Організація дистанційного та змішаного навчання – багатогранний процес, який потребує врахування багатьох нюансів. Як зробити все найкращим чином, як обрати оптимальні ресурси? Особливо важливо знайти відповідь на ці запитання вчителям, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами. Утім, усе реально!

Саме про те, як зробити змішане та дистанційне навчання дітей з ООп простим та зручним, розкаже Сергій Зайцев під час вебінару «Онлайн-сервіси для організації дистанційного та змішаного навчання дітей із ООП», який відбудеться 1 грудня о 18:00. От побачите, організувати робочий тижден, контролювати виконання завдання, будувати індивідуальну освітню траєкторію та адаптувати освітню програму – просто! 

Під час вебінару поговоримо про Mentimeter та Trello, які допоможуть легко управляти проєктами, створювати опитування та голосування, і не тільки! Зверніть увагу: вебінар побудовано за принципом BYOD (Bring Your Own Device – «принеси власний гаджет»), тож рекомендовано користуватися своїми смартфонами під час виконання практичних завдань.

 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter