Новини

Онлайн-тести «На Урок» та дистанційне навчання: особливості роботи

Дистанційна робота з учнями диктує свої правила: маємо шукати можливості для взаємодії, навчання та оцінювання учнів в онлайн-режимі. І у цьому випадку онлайн-тести перетворюються на справжній мастхев сучасного педагога. Вони вже підтвердили свою високу ефективність навесні, тож можемо з упевненістю стверджувати, що цим інструментом варто користуватися й надалі. До того ж, це так зручно!

Під час вебінару Любові Цукор «Використання онлайн-тестів під час дистанційного навчання», який відбудеться 3 листопада о 18:00, ще раз розглянемо особливості роботи з онлайн-тестами «На Урок» та дізнаємося, як оптимізувати роботу з цим інструментом. Якщо у вас є запитання щодо функціоналу тестів, їхніх можливостей та оновлень, то цей вебінар саме для вас!

Вебінар стане у пригоді як уже досвідченим користувачам, так і тим, хто лише опановує роботу з онлайн-тестами. Розглянемо основи роботи з інструментом, поговоримо про причини його актуальності та розглянемо вправи та види взаємодії, особливо актуальні під час дистанційки. І, звісно, отримаємо відповіді на важливі запитання!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter