Новини

Оновлення онлайн-тестів «На Урок»: робимо навчання цікавішим

Дистанційне навчання та онлайн-тести – неймовірний тандем, здатний зробити навчання цікавим та простим. А також значно поліпшити роботу вчителя. «На Урок» знає, як ви та ваші учні любите тести, тому невпинно працює над цікавими і важливими оновленнями. І сьогодні у нас є чудова новина!

Онлайн-тести «На Урок» отримали новий функціонал – гра на швидкість «Відповідності»! Це справжнє змагання, під час якого ваші учні мають знайти та позначити всі логічні відповідності. Позначено правильний варіант – картки зникають із поля. Головне завдання – звільнити екран від карток якнайшвидше. По завершенню завдання діти зможуть дізнатися, скільки часу вони витратили на гру. Вони вопралися не дуже швидко? Не варто засмучуватися, адже ми передбачили можливість зіграти у гру ще раз та покращити власний результат!

Але це не єдина приємна новина, яку ми підготували для вас. Ще один цікавий момент – відтепер функціоналі флеш-карток і гра «Відповідності» доступні і у режимі домашньої роботи! Також ви можете встановити лише одну спробу проходження тесту та обмежити час, відведений на його виконання. 

Спробуйте і вам сподобається! 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter