Новини

Скасувати уроки історії для учнів 5 класу: пропозиція від нардепа

Мережею шириться звернення від депутата фракції «Слуга Народу» Євгена Брагара на ім'я т.в.о. міністра освіти і науки Ураїни Любомири Мандзій. Він пропонує скасувати уроки історії для 5 класу. Копію звернення народний обранець опублікував на своїй сторінці у Facebook.

У своєму зверненні Брагар зазначає, що траснляція уроків з історії України для 5 класу на телебаченні викликала великий суспільний резонанс. Крім того, матеріал, запропонований для п'ятикласників є поверхневим та неінформативним, адже більш поглиблено все це вивчатимуть у наступні роки. А такий підхід, на думку Брагара, не дає можливості сфорвувати в учнів критичне мислення та заміщує його оціночними судженнями вчителя.

Разом із тим депутат нарікає на велике навчальне навантаження на дітей, яке і так суперечить усім санітарним нормам. Саме тому він і пропонує скасувати курс історії України для 5 класу, починаючи з 2020-2021 навчального року. 

Цікаво, що через кілька годин депутат видалив свій пост зі зверненням до т.в.о. міністра освіти і науки, але залишилися скріни.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter