Новини

Підготовка до навчального року з онлайн-тестами «На Урок»

Новий навчальний рік уже не загорами, а отже поступово починаємо готуватися! Адже саме від якісної подготовки дуже часто залежить успіх. Так-так, працювати лише суворо за планом іноді буває не так весело, а вдала імпровізація здатна зірвати бурні овації. Але ми ж знаємо, що імпровізація – нерідко результат ретельної підготовки. 

Так і у березні всі ми раптово були вимушені імпровізувати. Життя нерідко підкидає нам виклики, які ми не можемо не прийняти. Але як показала цьогорічна весна, ми можемо впоратися з будь-чим! А яким буде новий навчальний рік, принаймні його початок? Як підготуватися до невідомого? На допомогу прийдуть онлайн-тести «На Урок»! Саме про це поговоримо 3 серпня о 18:00 під час вебінару Любові Цукор «Готуємось до навчального року з онлайн-тестами «На Урок»: ключові завдання».

Ви отимаєте багато корисної та цікавої інформації та дізнаєтеся, як організувати особистій простір, як створити простір для ефективної роботи з учнями. А також неодміннб отримаєте інформацію про оновлення онлайн-тестів «На Урок», які ви могли пропустити. А ще лекторка обіцяє поділитися дієвими порадами з власної скарбнички. Приєднуйтеся!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter