Новини

Прийоми та інструменти для сучасних уроків англійської мови: підсумки нової інтернет-конференції від «На Урок»

Нова інтернет-конференція для вчителів англійської мови зібрала практичні цікавинки від найпотужніших спікерів. Завдяки ним ви неодмінно додасте до своїх уроків нові прийоми та інструменти. Адже предметна конференція дозволяє зосередитися на практиці викладання та вдосконалення професійної майстерності вчителя.

Як зацікавити підлітків вивченням англійської мови? Як організувати сучасний  урок і налагодити ефективну взаємодію зі школярами?  Відповідям на ці запитання була присвячена нова інтернет-конференція від «На Урок» – «Сучасні уроки англійської мови: прийоми та інструменти». Пропонуємо короткий огляд виступів наших неймовірних спікерів!

Анастасія Шамрай – «Teaching Listening to Teens»

Чи є щось спільне між слуханням і їздою на велосипеді? Авжеж! Це комплекс навичок, які необхідно розвинути, аби досягти результату. А лайфхаками, які допоможуть це зробити, лекторка поділилася під час виступу. Вона розповіла про власний досвід викладання та дієві цікавинки, які сформують у підлітків відкритість до спілкування англійською. 

Як правильно структурувати урок для підлітків – знайти баланс між слуханням, розумінням і говорінням? Адже тести з іноземної охоплюють усі види комунікативних активностей. Анастасія Шамрай поділилася практичними матеріалами, цікавими вправами та різноманітними типами завдань, які допоможуть впоратися з усіма викликами і на іспитах, і у повсякденні. Бажаєте дізнатися більше? Перегляньте виступ!

Олена Казачінер – «Strategies of Teaching Teenagers in Nowadays' Educational Changes»

Учителі, які викладають англійську для підлітків, мають досконало знати не лише предмет та методики викладання, але й розуміти вікові особливості учнів. Адже перехідний вік відкриває перед дитиною багато особистих викликів, які можна використовувати для навчання та вдосконалення.  

Олена Казачінер розповіла про стратегії та нестандартні прийоми навчання підлітків, поділилася інструментами та вправами для посилення навичок, необхідних для досягнення успіху. Також лекторка поділилася своїм досвідом. Він точно стане у пригоді вчителю англійської. Тож долучайтеся до перегляду!

Амет Бекіров – «How do I motivate my students to learn English?»

Як мотивувати учнів вивчати англійську? Відповідь проста: «Мотивувати себе навчати, сягати нових вершин, вірити у ваш спільний успіх! Лише ви знаєте, як навчати своїх учнів, адже знаходитеся з ними на одній хвилі. Ми навчаємо одне одного: ми даємо знання, а діти вчать нас мислити масштабно!», – запевняє Амет Бекіров.  Лектор розповів про важливість створення позитивної культури в класі. Власним прикладом показав, як розпочати урок, аби захопити увагу аудиторії. 

Мотивація – половина успіху в засвоєнні знань, тож важливо заохочувати дітей до навчання. Як подолати страх перед спілкуванням англійською, як підтримати дитину та перетворити урок на корисну розвагу? Дізнайтеся з виступу!

Любов Цукор – «Можливості «На Урок» для вчителів англійської мови + Бонус! Огляд цікавих профільних ресурсів»

Нові виклики супроводжуються новими можливостями, які ми з радістю розробляємо для вчителів України. Любов Цукор розповіла про цікаві можливості «На Урок», які допоможуть урізноманітнити роботу вчителя англійської. 

Спікерка продемонструвала роботу цікавих профільних ресурсів і розказала про їхні ключові особливості. Також лекторка розповіла, як гармонійно включити тести, олімпіади та онлайн-ресурси в урок англійської, адже з їхньою допомогою можна досягти вагомих результатів. Подивіться виступ та дізнайтеся про всі тонкощі застосування онлайн-наочності на уроках англійської!

Виступ Ганни Дудіч «Effective English lesson in a changeable learning environment» переноситься на 29 січня, 18-00. Ми обов'язково нагадаємо про лекцію ще раз. Просимо поставитися з розумінням.

Це був насичений та цікавий день! І вже зовсім скоро ви зможете переглянути запис нової інтернет-конференції «Сучасні уроки англійської мови: прийоми та інструменти» на нашому Ютуб-каналі – цікавого перегляду!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter