Новини

Розпочинається другий етап сертифікації вчителів математики та української мови і літератури

До 5 жовтня 180 учителів математики та 398 учителів української мови і літератури, які успішно склали незалежне тестування, отримають на електронну пошту логіни й паролі персонального доступу до форми анкети самооцінювання власної педагогічної майстерності. Про це повідомляє ДСЯО.

Участники сертифікації матимуть пʼять днів — з 09:00 год. 6 жовтня до 17:00 год. 10 жовтня — для того, аби виконати два завдання:

  • заповнити анкету в інформаційно-аналітичній системі EvaluEd;
  • надіслати заповнену анкету на адресу електронної пошти certification@sqe.gov.ua.

В анкеті — 80 тверджень для вчителів математики та 85 тверджень для вчителів української мови і літератури, на які обовʼязково потрібно дати відповідь.

Зверніть увагу: ви можнтн змінювати відповіді на твердження необмежену кількість разів до настання однієї з обставин:

  • формуляр закрито (надіслано відповіді);
  • термін доступу до анкети закінчився.

Зміст запропонованих тверджень відповідає трудовим діям професійних компетентностей, що визначені профстандартом за професіями «Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти», «Вчитель закладу загальної середньої освіти», «Вчитель з початкової освіти (з дипломом молодшого спеціаліста)».

Упродовж трьох робочих днів після того, як анкету буде надіслано, ви отримаєте візуалізацію своїх результатів самооцінювання. Вона стане у пригоді для проектування власного професійного розвитку.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter