Про можливості сервісу для створення інтерактивного контенту.

Ні для кого не секрет, що ефективні уроки мають супроводжуватися наочністю. І це логічно! Адже дітям до вподоби яскраві зображення, відео, інфографіки, анімації та діаграми. На думку багатьох учених, саме ці яскраві елементи наш мозок запам'ятовує найкраще. То чому б не поєднати приємне з корисним, але зробити це по-новому? Як щодо створення інтерактивного контенту? Саме такий формат візуалізації став трендовим! Мова йтиме про сервіс Genially, який точно стане вашим улюбленим віртуальним помічником. 

Що таке сервіс Genially та «з чим його їдять»?

Genially – мультизадачний онлайн-сервіс для створення презентацій, інтерактивних зображень, карт, звітів, інфографік, вікторин, плакатів, відео, стрічок часу, ігор та віртуальних посібників… І це ще далеко не повний перелік! Сервіс містить понад тисячу різноманітних шаблонів, за допомогою яких можна швидко і без зайвих зусиль створювати інтерактивний контент. Є безкоштовна та платна версії. У базовій версії цілком достатньо шаблонів для створення робіт, які вражають! 

Приклади робіт у Genially: 

  1. Презентація №1, №2
  2. Інтерактивний дослідницький плакат №1, №2.
  3. Інтерактивний журнал.
  4. Стрічка часу.
  5. Інфографіка.
  6. Проєктна робота №1, №2.

Мови інтерфейсу: англійська, іспанська та французька. У браузері Google Chrome можна налаштувати автоматичний переклад веб-сторінок сервісу українською мовою.

Авторизація: через соцмережі або згенерувавши логін та пароль. 

Важливо, що для початку розробки електронних освітніх ресурсів у програмі Genially не потрібно витрачати купу часу на освоєння інструментів сервісу: все зрозуміло на інтуїтивному рівні. Genially дозволяє організувати проєктну діяльність, що важливо для формування в учнів навичок спільної роботи.

Про деякі переваги використання Genially

  • Для роботи з сервісом вам не потрібно мати навички програмування чи дизайну.
  • За допомогою Genially ви можете створювати анімації. Тож збагатіть вміст презентації яскравими візуальними ефектами!
  • Ви можете зробити свої презентації інтерактивними. Це зробить ваші історії більш наочними. 
  • Інтегровані візуальні засоби. Для створення інтерактивного контенту можна завантажувати медіафайли із Dropbox, Google Maps, Infogram, YouTube та Twitter.

Як користуватися Genially?

  1. Створіть обліковий запис. Для цього перейдіть за посиланням app.genial.ly та натисніть кнопку «Створити свій безкоштовний акаунт» («Create your free account»).
  2. Оберіть тип облікового запису: освітній («education»).
  3. Клацніть на значок «+» у верхньому лівому куті поруч із написом «Create genially».
  4. Оберіть тип презентації: загальна презентація, досьє та звіт, навчальний досвід, гейміфікація, інтерактивне зображення, горизонтальна інфографіка, вертикальна інфографіка, путівник, відеопрезентація, особисте брендування або контент для соціальних мереж. 
    Примітка: не забудьте натиснути на плашку з написом «Free».
  5. Оберіть шаблон, палітру кольорів та починайте створювати інтерактивну презентацію. До кожного розділу є відеоінструкції, де покроково продемонстровано особливості роботи з сервісом.
  6. Після створення презентації натисніть плашку «All Set» із піктограмою паперового літака (у верхньому правому куті сторінки).
  7. Оберіть, буде ваша презентація публічною (безкоштовно) чи приватною (функція Premium).
  8. Натисніть кнопку «All Set» (внизу ліворуч).
  9. Завантажте готову презентацію або поділіться нею у соцмережах. Готово!

Користуватися сервісом Genially настільки легко, що це здається магією. Створіть дивовижний контент лише за кілька хвилин!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter