Новини

Школи отримають безкоштовний доступ до Google G Suite for Education

Державні та комунальні заклади освіти отримають повний та безкоштовний доступ до освітніх сервісів Google Suite for Education. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив освітній омбудсмен Сергій Горбачов. 

Він зазначив, що цей навчальний рік був дійсно складним і варто розуміти, що дійсно освіта вже не буде такою, як раніше. Українські педагоги поступово починають звикати до дистанційного навчання та освоювати різноманітні онлайнові платформи. Але під час переходу на дистанційку педагоги зіштовхнулися із багатьма проблемами, серед яких – відсутність повноцінного доступу до відомої платформи G Suite for Education (а це доступ до Google Classroom та безлічі корисних інструментів). Щоб отримати доступ, необхідно мати домен, який у свою чергу необхідно купити, а потім ще підтвердити право власності на нього.

Це було не так просто, але відтепер ситуація змінюється: будь-яких державний чи комунальний заклад може БЕЗКОШТОВНО отримати домен. При чому отримає його за спрощеною процедурою та назавжди. Це стало можливим завдяки компаніям Google (надає доступ до сервісів G Suite for Education) та HOSTiQ.ua (надає домен).

Дізнатися більше про процедуру отримання домену та реєстрації на платформі G Suite for Education можна за посиланням.

Більше інформації про використання сервісів Google для закладів освіти можна прочитати за посиланням

 

 
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter