Новини

«Слово до слова»: долучайтеся до нового цікавого конкурсу від «На Урок»

Уже 9 листопада святкуватимемо День української писемності та мови, тож давайте відзначимо його разом! «На Урок» оглошує старт нового цікавого конкурсу – «Слово до слова»

Це чудовий конкурс для тих, хто прагне перевірити та покращити свій рівень знання української мови. Завдання допоможуть оцінити знання учнів 1–11 класів, а дипломи та сертифікати, які отримають діти, вдосконалити навички усного та писемного мовлення – і все у цікавому форматі! А ще ваші учні виспробують свої вміння добирати влучні фразеологізми та сталі вирази, а також дізнаються багато цікавинок та неочікуваних фактів про історію української мови та писемності. 

Головна мета нашого конкурсу – популяризувати українську мову, зробити її мовою повсякденного спілкування дітей та підлітків. Разом ми впораємося! 

Реєстрація на конкурс стартувала 4 листопада і триватиме до 6 грудня, тож у вас та ваших учнів є час та можливість долучитися! Завдання вже відкриті, тому реєструйтеся та починайте працювати просто зараз! А свої результати та нагороди діти зможуть отримати одразу після виконання завдань.

Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. Кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо. Приєднуйтеся! 

 

 
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter