Новини

Стартував вибір підручників для 5 класу НУШ

У період із 24 до 29 травня 2022 року школи мають обрати підручники, за якими навчатимуться 5 класі НУШ, а потім передати результати вибору в електронній формі до органів управління освітою. Про це йдеться в наказі Міністерства освіти і науки України. 

У свою чергу органи управління мають вже 30 травня 2022 року узагальнити результати відбору та надіслати їх до відповідного департаменту (управління) освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій у порядку, встановленому законодавством. Потім вони до 1 червня мають надіслати узагальнені результати вибору до ІМЗО.

Потім Конкурсна комісія має підсумувати узагальнені результати вибору та надати пропозиції щодо формування переліку підручників, які можуть видаватися за кошти державного бюджету. 

Далі слово матимуть учасники конкурсу:

  • з 6 червня до 17:00 7 червня 2022 року вони мають право подати до ІМЗО апеляції;
  • 8 червня 2022 року Апеляційна комісія розглядає апеляції;
  • до 7 червня 2022 року учасники Конкурсу передають до ІМЗО по одному прошитому примірнику доопрацьованого підручника у комплекті з проєктом обкладинки на паперовому носії.

Нарешті з 10 до 12 червня 2022 року на підставі сформованих рейтингів будуть визначені остаточні результати вибору підручників.

 
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter