Новини

STEM-освіта та карантин: вчимося поєднувати

Карантин став для нас справжнім випробуванням, чи не так? Так, але саме він навчив нас приймати виклики та бачити нові можливості навіть там, де їх раніше не було! І у цьому є свої плюси, адже ми навчилися гнучко пристосовуватися, щоб досягати якісного результату.

Звісно, поки що не зовсім ясно, як розпочнеться навчальний рік, які діятимуть правила, як буде організоване навчання. Через це не завжди зрозуміло, як саме планувати навчання. Як же ж організувати навчання, незалежно від того, як розвиватимуться події далі? Про це поговоримо під час вебінару Вікторії Бартюк «"Нова норма" в освіті: як організувати якісні STEM-уроки в умовах карантину», який відбудеться 7 серпня о 18:00. 

Чи варто бути у режимі доступу для учнів та колег 24 години на добу та 7 днів на тиждень? Як проводити заняття: онлайн чи записувати відеопояснення до кожної окремої теми? Як підготуватися до зустрічі нового навчального року? Саме ці запитання (і не тільки) обговоримо під час вебінару, а також створимо план на будь-який випадок! 

Зверніть увагу: пропонований вебінар буде стосуватися насамперед викладання трудового навчання. Але інформація також стане у пригоді іншим педагогам. 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter