Новини

Професійне вигорання логопеда: творчі ідеї для відновлення

Два слова відомі кожному: професійне вигорання. Проблема, що є як ніколи актуальною після виснажливого дистанційного викладання та інших незапланованих подій пережитих місяців. Як імплементувати універсальні поради для відновлення ресурсів логопеду? Як допомогти собі віднайти сили й знайти джерело натхнення? 

Ви – логопед, психолог або корекційний педагог? Тоді вебінар «Долаємо вигорання, або як логопеду відновлювати сили і ресурси», що проведе Євгенія Груленко 5 червня о 18:00, саме для вас! Створюючи для дітей умови емоційного комфорту, турбуючися про їхнє здоров’я, розвиток та безпеку, люди буквально «згорають» на роботі, частіше за все забуваючи про власні обмежені сили, які «тліють», а з часом перетворюються на «полум’я».

По завершенню вебінару кожен учасник отримає свою порцію ресурсу та натхнення! А ще – дізнається про джерела логопедичного ресурсу, способи залишитися творчим в умовах вигорання та інші креативні ідеї, які точно допоможуть у професійній діяльності та сприятимуть ефективному відпочинку!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter