Новини

Інтегральні ігри на уроках, виховних годинах та батьківських зборах

Фасилітаційні сесії, інтегральні ігри, кругла методика… Невже ці складні терміни дійсно необхідні у переповненому новітніми прийомами сучасному освітньому процесі? Дізнатися можна тільки з власного досвіду!

Порозуміння, горизонтальне спілкування, екологічна й ефективна комунікація між учнями, батьками, вчителями – все це наслідки застосування інтегральних ігор у роботі. Інтегральні ігри – універсальна об’єднувальна методика, що допомагає налагодити та якісно покращити стосунки між людьми. При чому не тільки у взаєминах учитель-учень, але й між викладачами та батьками і, звісно, між школярами!

Як спілкуватися, щоб чути один одного, швидко домовлятися, вирішувати спільні задачі і досягати порозуміння? Дізнатися про це можна 4 червня о 18:00 на вебінарі «Інтегральні ігри в роботі вчителя-предметника та класного керівника», що проведе Батура Юлія.

Про що поговоримо? Про круглу методику, ціль та вимоги до інтегральних ігор, їх класифікацію, приклади та, звичайно, – застосування в освітньому процесі!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter