Новини

Таємниці професійного розвитку вчителів англійської мови: нова інтернет-конференція від «На Урок»

Англійська – мова сучасності та майбутнього. І це без перебільшень! Вона входить у всі сфери життя, вже зараз знання англійської більше не є перевагою: це необхідність. А ще англійська відкриває нам безліч можливостей, серед яких чи не найголовнішими є доступ до нової інформації та розширення кола спілкування. Хоча, звісно, дехто вчить мову для того, аби розуміти, про що ж співає улюблений виконавець.

І хоча важливість вивчення мови Шекспіра багато хто розуміє вже в дорослому віці, справжній фундамент знань закладається ще у школі. Саме тому вчитель англійської мови має завжди тримати руку на пульсі нових методів та прийомів роботи, вивчати новітні підходи та вміти мотивувати учнів до активної роботи. І для того, аби допомогти вам усе це зробити, освітній проєкт «На Урок» організовує масштабну Всеукраїнську інтернет-конференцію «Професійний розвиток учителів англійської мови». Метою цієї конференці є створення для педагогів умов для вдосконалення власної професійної майстерності заради ефективної взаємодії зі школярами та урізноманітнення навчального процесу.

Своїм досвідом із вами поділяться чудові лектори:

  1. Катерина Стоян – «З англійською до нової якості життя: досвід навчання дітей та підлітків із синдромом Дауна».
  2. Олена Казачінер – «Educational Fairy-Tales in Practice of Teaching English Phonics in Primary School: Author’s Approaches».
  3. Амет Бекіров – «How do I motivate myself to teach English?».
  4. Ганна Дудіч – «Закордонні інтернет-ресурси для професійного розвитку вчителя англійської мови».
  5. Євгенія Костенко – «Burn out in the end of the year: how to spark up again for teachers and students».

Чекаємо на вас уже 17 червня о 14:30. Реєструйтеся

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter