Новини

«#ТГШ207: Таємниця генія Шевченка»: новий цікавий конкурс від «На Урок»

Тарас Шевченко – Кобзар, великий співець долі українського народу, найвизначніший поет нашої країни, творець української літературної мови. Здавалося б, ми знаємо про нашого генія все! Але чи так це насправді? Чи знають ваші учні, що він був талановитим художником? А про те, що він був неабияким модником? А чи чули вони про те, що ім'ям Кобзаря названо кратер на Меркурії?

Насправді постать Шевченка оповита багатьма таємницями та недомолвками. І дарма, адже він був справді непересічною особистістю, про яку варто знати більше! І день народження Тараса Григоровича – чудовий привід отримати максимум корисної інформації! 

Спеціально до дня народження Кобзаря ми запускаємо новий чудовий конкурс «#ТГШ207: Таємниця генія Шевченка». Святкуймо незвичайно та з користю! Запропонуйте учням перевірити, наскільки добре вони обізнані в біографії нашого генія, та дізнати багато нових цікавих фактів!

Реєстрація на конкурс стартувала 3 березня і триватиме до 8 квітня. Завдання вже відкриті, тому реєструйтеся та починайте працювати просто зараз! А свої результати та нагороди діти зможуть отримати одразу після виконання завдань. До речі, працювати можна в будь-який зручний час. Головне – встигнути виконати завдання до 8 квітня. 

Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. Кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо. Приєднуйтеся

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter