Новини

Трудове навчання та технології: поєднуємо компетентнісний та інтегральний підходи

Суспільство змінюється, до того ж дуже швидко. Добре це чи погано? Складне питання, що потребує всебічного розгляду. Але ясно одне: освіта має змінюватися разом із суспільством! Адже традиційна модель освіти, хоча і була дієвою протягом багатьох років, але наразі вже застаріла.Тож маємо шукати та використовувати нові підходи! І найбільш цікавими зараз вижаються компетентнісний та інтегральний підходи до викладання предметів. 

Чому вони? Бо саме вони дають можливість швидше та якісніше формувати нові знання! Як застосувати ці дієві підходи на уроках із технологій? Про це говоритимемо під час вебінару Елли Даниліної «Компетентнісний та інтегральний підходи до викладання технологій і трудового навчання», який відбудеться 21 грудня о 18:00. 

Поговоримо про особливості проєктування компетентнісних та інтегрованих уроків, дізнаємося про сучасні технології, які можуть використати учні для створення власних проєктів, та як створити умови для формування всіх необхідних умінь та навичок. А також поговоримо про такі цікаві напрями як стринг-арт, пейп-арт, стимпанк, апсайклінг, та з'ясуємо, як їх використовувати в межах власної майстерні. Буде цікаво, долучайтеся! 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter