Новини

«У пошуках скарбів»: новий цікавий конкурс від «На Урок»

«Острів скарбів», «Обладунки бога», «Скарб нації» та, звісно, пригоди Індіани Джонса: впевнені, ви бачили ці фільми та, можливо, уявляли, як це воно, вирушити на пошуки скарбів та пережити запаморочливі пригоди. Будьте певні, ваші учні теж не відмовилися б від захопливої подорожі та від пошуку дорогоцінних стародавніх артефактів. 

Так, здоровий глузд підказує, що все вже давно знайдено, але хто заборонить нам трохи пофантазувати? Саме для того, аби подарувати юним мрійникам трохи пригод, ми створили новий цікавий конкурс «У пошуках скарбів». Конкурс розрахований на учнів 1-11 класів та покликаний допомогти їм дізнатися дивовижні історії та легенди, пов'язані з багатовіковими загадками і таємницями.

Завдяки участі в конкурсі діти отримають відповіді на запитання:

  • заради якої магічної прикраси ентузіасти досі шукають скарби Нібелунгів;
  • звідки взялися скарби в Нестора Махна;
  • що таке криптограма;
  • де міг сховати свої легендарні скарби Іван Мазепа;
  • хто такі лепрекони;
  • де шукати скарби одного з найвідоміших піратів у світі – Генрі Моргана.

І це, звісно, ще далеко не все! Ми зібрали багато цікавинок про найвідоміші скарби, загадкові артефакти та карколомні таємниці, над якими ламають голови тисячі людей вже сотні років. І хто знає, можливо, саме ваші учні одного дня знайдуть ці легендарні скарби?

Запропонуйте школярам долучитися до пізнавального конкурсу! Реєстрація триває з 16 червня до 27 серпня, доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Конкурс безкоштовний, тож неодмінно захочуйте кожного учня взяти в ньому участь!

Мета нашого конкурсу – не оцінити рівень знань школярів, а доповнити їхні знання, тож ми заохочуємо кожного учасника, незалежно від результатів конкурсу. Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. А кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

 
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter