Новини

УЦОЯО презентував демонстраційний варіант НМТ з української мови

Український центр якості освіти представив демонстраційний варіант Національного мультипредметного тесту з української мови. Як зазначається, іспит не буде складнішим за звичне ЗНО, і виконавши завдання демонстраційного варіанту, ви можете в цьому переконатися. 

Пройти демонстраційний варіант НМТ можна за посиланням

Тест розміщено у спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. Інтерфейс тестувальника відрізняється від того, який школярі побачать на реальному НМТ, утім, структура, типи завдань, тривалість їх виконання тощо цілком 

Для того, аби виконати завдання блоку демонстраційного варіанта «Українська мова» випускники мають 60 хвилин. За цей час потрібно виконати 30 завдань.

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і під час реального тестування можна вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи іншого завдання, змінювати варіант відповіді. Результати тестування діти отримають одразу після його завершення.

Перед початком роботи УЦОЯО просить вступників відповісти на 4 запитання про себе – це допоможе центру зібрати важливу статистичну інформацію.

Зверніть увагу: зараз тестувальник користуватиметься чималою популярністю, тож у його роботі можливі певні затримки. В УЦОЯО запевняють, що під час реального тестування таких проблем не буде. 

Також в УЦОЯО обіцяють не пізніше травня розмістити тренувальні матеріали з усіх навчальних предметів.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter