Новини

«Від бандури до цимбал»: долучайтеся до неймовірного музичного конкурсу від «На Урок»

Ґете вважав, що саме в музиці якнайкраще проявляється велич мистецтва. Ніцше був упевнений, що без музики життя було би помилкою, а Бетховен узагалі називав її посередницею між життям розуму та життям почуттів. Важко заперечувати! Без музики наш світ точно був б не таким цікавим та яскравим. 

А ваші учні люблять музику? Впевнені, що так! А чи розбираються вони в традиційних українських музичний інструментах? Чи знають, що сучасні виконавці – наприклад, KAZKA, Onuka, Джамала, Аліна Паш – радо використовують їх у своїй творчості? Тоді саме час розширяти музичні горизонти! 

Для всіх, хто цікавиться музикою і культурою України, хто прагне дізнатися більше, Освітній проєкт «На Урок» оголошує старт наймузичнішого конкурсу «Від бандури до цимбал». Конкурс розраховано на учнів 1-11 класів, до участі запрошуються всі охочі! Головна мета конкурсу – підтримати всіх, хто цікавиться культурою України, та доповнити їхні знання про музичні інструменти українського народу. 

Завдання конкурсу спрямовані на розвиток загальної ерудиції, а разом із тим вони допоможуть отримати багато цікавої інформації про музичну культуру України. Діти дізнаються багато непересічних фактів про традиційні музичні інструменти та навіть почують, як вони звучать у сучасних музичних творах. До речі, деякі завдання містять музичні фрагменти, тож попросіть учнів заздалегідь підготувати навушники!

Реєстрація стартувала 23 вересня та триватиме до 23 жовтня! А доступ до завдань діти отримають одразу після реєстрації. Отже, долучайтеся та реєструйте своїх учнів для участі в конкурсі! Зробити це ви можете за посиланням. Зверніть увагу: конкурс безкоштовний, тож ми радимо залучити до нього всіх ваших учнів.

Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. Кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі «Від бандури до цимбал», отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

Слухаймо українську музику разом!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter