Новини

«Захисники України»: долучайтеся до нового конкурсу від «На Урок»

14 жовтня – важлива дата в історії сучасної України. Адже саме 14 жовтня відзначається День захисника України! Це свято нагадує нам про те, як важливо захищати нашу Батьківщину, любити її та робити все задля її безпеки. 

Саме тому «На Урок» оголошує новий Всеукраїнський конкурс «Захисники України» для учнів 1-11 класів. Мета цього конкурсу – підтримати усіх, хто цікавиться історією України, та доповнити їх знання про звитягу захисників доби Київської Русі та українських козаків, подвиги українців у часи Другої світової війни та ключові події Російсько-української війни.

Узяти участь у конкурсі можуть усі охочі! Завдання базуються на шкільній програмі, але включають і позапрограмовий матеріал, це завдання на ерудицію, можливість дізнатися нову цікаву та важливу інформацію. 

Реєстрація триває з 7 жовтня до 10 листопада! Отже, долучайтеся та реєструйте своїх учнів для участі в конкурсі! Зробити це ви можете за посиланням

Зверніть увагу: конкурс безкоштовний, тож ми радимо залучити до нього всіх учнів! 

Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. Кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі «Захисники України», отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter