Поурочно-тематичне планування з предмета ТПНК ІІ семестр

Про матеріал

25

ІІ семестр

Способи і техніка змішування компонентів змішаних напоїв.

32

1

26

Практична робота №3

Набуття навичок приготування безалкогольних змішаних напоїв на основі соків, сиропів, чаю, кави, молока та кисломолочних продуктів з використанням різних емульгаторів, білка і жовтка яйця, меду.

1

27

Практична робота №3

Набуття навичок приготування безалкогольних змішаних напоїв на основі соків, сиропів, чаю, кави, молока та кисломолочних продуктів з використанням різних емульгаторів, білка і жовтка яйця, меду.

1

28

Практична робота №3

Набуття навичок приготування безалкогольних змішаних напоїв на основі соків, сиропів, чаю, кави, молока та кисломолочних продуктів з використанням різних емульгаторів, білка і жовтка яйця, меду.

1

29

Практична робота №3

Набуття навичок приготування безалкогольних змішаних напоїв на основі соків, сиропів, чаю, кави, молока та кисломолочних продуктів з використанням різних емульгаторів, білка і жовтка яйця, меду.

1

Тема 9. Технологія приготування алкогольних коктейлів

12

30

Коктейлі–аперитиви на основі ароматизованих вин. Особливості технології приготування і подаваня винних аперитивних коктейлів.

1

31

Коктейлі-аперитиви на міцноалкогольній основі та формула їх побудови.

1

32

Коктейлі-аперитиви на основі вермутів та гірких настоянок.

1

33

Коктейлі–аперитиви на основі сухих ігристих вин.

1

34

Вечірні коктейлі на основі джина, горілки, рому, бренді, їх визначення і класифікація.

1

35

Пообідні (десертні) коктейлі, їх визначення і класифікація. Характеристика груп пообідніх коктейлів, особливості приготування класичних пообідніх коктейлів.

1

36

Класична група (шарові). Підсолоджуючи група (сау).

1

37

Емульгаторна група. Коктейлі групи кордіал.

1

38

Практична робота №4

1. Придбання навичок змішування коротких і середніх алкогольних коктейлів.

2. Приготування коктейлів за стандартами IBA.

1

39

Практична робота №4

1. Придбання навичок змішування коротких і середніх алкогольних коктейлів.

2. Приготування коктейлів за стандартами IBA.

1

40

Практична робота №4

1. Придбання навичок змішування коротких і середніх алкогольних коктейлів.

2. Приготування коктейлів за стандартами IBA.

1

41

Практична робота №4

1. Придбання навичок змішування коротких і середніх алкогольних коктейлів.

2. Приготування коктейлів за стандартами IBA.

1

Тематична

Тема 10. Технологія приготування довгих змішаних напоїв

8

42

Довгі змішані напої: хайболи, баки. Вимоги до якості.

1

43

Довгі змішані напої: ріккі, колінзи, фізи. Вимоги до якості.

1

44

Довгі змішані напої: дейзі, фікси. Вимоги до якості.

1

45

Довгі змішані напої: джулепи, коблери, кулери. Вимоги до якості.

1

46

Довгі змішані напої: сенгері, фліпи, слінги. Вимоги до якості.

1

47

Практична робота №5

1. Набуття навичок приготування довгих змішаних напоїв.

2. Приготування довгих змішаних напоїв за стандартами IBA.

1

48

Практична робота №5

1. Набуття навичок приготування довгих змішаних напоїв.

2. Приготування довгих змішаних напоїв за стандартами IBA.

1

49

Практична робота №5

1. Набуття навичок приготування довгих змішаних напоїв.

2. Приготування довгих змішаних напоїв за стандартами IBA.

1

Тематична

1

Тема 11. Технологія приготування групових змішаних напоїв

2

50

Види, технологія приготування нескладних групових змішаних напоїв: гроги, глінтвейни. Норми виходу, вимоги до якості, терміни реалізації.

1

51

Види, технологія приготування нескладних групових змішаних напоїв: крюшони. Норми виходу, вимоги до якості, терміни реалізації.

1

Тема 12. Приготування гарячих напоїв (чаю, кави)

5

52

Класифікація гарячих напоїв. Кава,її види. Правила приготування і подавання. Вимоги до якості.

1

53

Чай,види чаю. Правила приготування і подавання. Вимоги до якості.

1

54

Практична робота №6

Набуття навичок приготування та подавання гарячих напоїв.

1

55

Практична робота №6

Набуття навичок приготування та подавання гарячих напоїв.

1

Тематична

56

Залік

1

Перегляд файлу

 

25

ІІ семестр

Способи і техніка змішування компонентів змішаних напоїв.

32

1

26

Практична робота №3

Набуття навичок приготування безалкогольних змішаних напоїв на основі соків, сиропів, чаю, кави, молока та кисломолочних продуктів з використанням різних емульгаторів, білка і жовтка яйця, меду.

1

27

Практична робота №3

Набуття навичок приготування безалкогольних змішаних напоїв на основі соків, сиропів, чаю, кави, молока та кисломолочних продуктів з використанням різних емульгаторів, білка і жовтка яйця, меду.

1

28

Практична робота №3

Набуття навичок приготування безалкогольних змішаних напоїв на основі соків, сиропів, чаю, кави, молока та кисломолочних продуктів з використанням різних емульгаторів, білка і жовтка яйця, меду.

1

29

Практична робота №3

Набуття навичок приготування безалкогольних змішаних напоїв на основі соків, сиропів, чаю, кави, молока та кисломолочних продуктів з використанням різних емульгаторів, білка і жовтка яйця, меду.

1

 

Тема 9. Технологія приготування алкогольних коктейлів

12

30

Коктейлі–аперитиви на основі ароматизованих вин. Особливості технології приготування і подаваня винних аперитивних коктейлів.

1

31

Коктейлі-аперитиви на міцноалкогольній основі та формула їх побудови.

1

32

Коктейлі-аперитиви на основі вермутів та гірких настоянок.

1

33

Коктейлі–аперитиви на основі сухих ігристих вин.

1

34

Вечірні коктейлі на основі джина, горілки, рому, бренді, їх визначення і класифікація.

1

35

Пообідні (десертні) коктейлі, їх визначення і класифікація. Характеристика груп пообідніх коктейлів, особливості приготування класичних пообідніх коктейлів.

1

36

Класична група (шарові). Підсолоджуючи група (сау).

1

37

Емульгаторна група. Коктейлі групи кордіал.

1

38

Практична робота №4

1. Придбання навичок змішування коротких і середніх алкогольних коктейлів.

2. Приготування коктейлів за стандартами IBA.

1

39

Практична робота №4

1. Придбання навичок змішування коротких і середніх алкогольних коктейлів.

2. Приготування коктейлів за стандартами IBA.

1

40

Практична робота №4

1. Придбання навичок змішування коротких і середніх алкогольних коктейлів.

2. Приготування коктейлів за стандартами IBA.

1

41

Практична робота №4

1. Придбання навичок змішування коротких і середніх алкогольних коктейлів.

2. Приготування коктейлів за стандартами IBA.

1

 

Тематична

 

 

Тема 10. Технологія приготування довгих змішаних напоїв

8

42

Довгі змішані напої: хайболи, баки. Вимоги до якості.

1

43

Довгі змішані напої: ріккі, колінзи, фізи. Вимоги до якості.

1

44

Довгі змішані напої: дейзі, фікси. Вимоги до якості.

1

45

Довгі змішані напої: джулепи, коблери, кулери. Вимоги до якості.

1

46

Довгі змішані напої: сенгері, фліпи, слінги. Вимоги до якості.

1

47

Практична робота №5

1. Набуття навичок приготування довгих змішаних напоїв.

2. Приготування довгих змішаних напоїв за стандартами IBA.

1

48

Практична робота №5

1. Набуття навичок приготування довгих змішаних напоїв.

2. Приготування довгих змішаних напоїв за стандартами IBA.

1

49

Практична робота №5

1. Набуття навичок приготування довгих змішаних напоїв.

2. Приготування довгих змішаних напоїв за стандартами IBA.

1

 

Тематична

1

 

Тема 11. Технологія приготування групових змішаних напоїв

2

50

Види, технологія приготування нескладних групових змішаних напоїв: гроги, глінтвейни. Норми виходу, вимоги до якості, терміни реалізації.

1

51

Види, технологія приготування нескладних групових змішаних напоїв: крюшони. Норми виходу, вимоги до якості, терміни реалізації.

1

 

Тема 12. Приготування гарячих напоїв (чаю, кави)

5

52

Класифікація гарячих напоїв.  Кава,її види. Правила приготування і подавання. Вимоги до якості.

1

53

Чай,види чаю. Правила приготування і подавання. Вимоги до якості.

1

54

Практична робота №6

Набуття навичок приготування та подавання гарячих напоїв.

1

55

Практична робота №6

Набуття навичок приготування та подавання гарячих напоїв.

1

 

Тематична

 

56

Залік

1

 

 

 

 

 

 

 

docx
Пов’язані теми
Технології, Планування
Додано
28 червня 2018
Переглядів
1227
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку