25 | ІІ семестр Способи і техніка змішування компонентів змішаних напоїв. | 32 1 |
26 | Практична робота №3 Набуття навичок приготування безалкогольних змішаних напоїв на основі соків, сиропів, чаю, кави, молока та кисломолочних продуктів з використанням різних емульгаторів, білка і жовтка яйця, меду. | 1 |
27 | Практична робота №3 Набуття навичок приготування безалкогольних змішаних напоїв на основі соків, сиропів, чаю, кави, молока та кисломолочних продуктів з використанням різних емульгаторів, білка і жовтка яйця, меду. | 1 |
28 | Практична робота №3 Набуття навичок приготування безалкогольних змішаних напоїв на основі соків, сиропів, чаю, кави, молока та кисломолочних продуктів з використанням різних емульгаторів, білка і жовтка яйця, меду. | 1 |
29 | Практична робота №3 Набуття навичок приготування безалкогольних змішаних напоїв на основі соків, сиропів, чаю, кави, молока та кисломолочних продуктів з використанням різних емульгаторів, білка і жовтка яйця, меду. | 1 |
Тема 9. Технологія приготування алкогольних коктейлів | 12 | |
30 | Коктейлі–аперитиви на основі ароматизованих вин. Особливості технології приготування і подаваня винних аперитивних коктейлів. | 1 |
31 | Коктейлі-аперитиви на міцноалкогольній основі та формула їх побудови. | 1 |
32 | Коктейлі-аперитиви на основі вермутів та гірких настоянок. | 1 |
33 | Коктейлі–аперитиви на основі сухих ігристих вин. | 1 |
34 | Вечірні коктейлі на основі джина, горілки, рому, бренді, їх визначення і класифікація. | 1 |
35 | Пообідні (десертні) коктейлі, їх визначення і класифікація. Характеристика груп пообідніх коктейлів, особливості приготування класичних пообідніх коктейлів. | 1 |
36 | Класична група (шарові). Підсолоджуючи група (сау). | 1 |
37 | Емульгаторна група. Коктейлі групи кордіал. | 1 |
38 | Практична робота №4 1. Придбання навичок змішування коротких і середніх алкогольних коктейлів. 2. Приготування коктейлів за стандартами IBA. | 1 |
39 | Практична робота №4 1. Придбання навичок змішування коротких і середніх алкогольних коктейлів. 2. Приготування коктейлів за стандартами IBA. | 1 |
40 | Практична робота №4 1. Придбання навичок змішування коротких і середніх алкогольних коктейлів. 2. Приготування коктейлів за стандартами IBA. | 1 |
41 | Практична робота №4 1. Придбання навичок змішування коротких і середніх алкогольних коктейлів. 2. Приготування коктейлів за стандартами IBA. | 1 |
Тематична | ||
Тема 10. Технологія приготування довгих змішаних напоїв | 8 | |
42 | Довгі змішані напої: хайболи, баки. Вимоги до якості. | 1 |
43 | Довгі змішані напої: ріккі, колінзи, фізи. Вимоги до якості. | 1 |
44 | Довгі змішані напої: дейзі, фікси. Вимоги до якості. | 1 |
45 | Довгі змішані напої: джулепи, коблери, кулери. Вимоги до якості. | 1 |
46 | Довгі змішані напої: сенгері, фліпи, слінги. Вимоги до якості. | 1 |
47 | Практична робота №5 1. Набуття навичок приготування довгих змішаних напоїв. 2. Приготування довгих змішаних напоїв за стандартами IBA. | 1 |
48 | Практична робота №5 1. Набуття навичок приготування довгих змішаних напоїв. 2. Приготування довгих змішаних напоїв за стандартами IBA. | 1 |
49 | Практична робота №5 1. Набуття навичок приготування довгих змішаних напоїв. 2. Приготування довгих змішаних напоїв за стандартами IBA. | 1 |
Тематична | 1 | |
Тема 11. Технологія приготування групових змішаних напоїв | 2 | |
50 | Види, технологія приготування нескладних групових змішаних напоїв: гроги, глінтвейни. Норми виходу, вимоги до якості, терміни реалізації. | 1 |
51 | Види, технологія приготування нескладних групових змішаних напоїв: крюшони. Норми виходу, вимоги до якості, терміни реалізації. | 1 |
Тема 12. Приготування гарячих напоїв (чаю, кави) | 5 | |
52 | Класифікація гарячих напоїв. Кава,її види. Правила приготування і подавання. Вимоги до якості. | 1 |
53 | Чай,види чаю. Правила приготування і подавання. Вимоги до якості. | 1 |
54 | Практична робота №6 Набуття навичок приготування та подавання гарячих напоїв. | 1 |
55 | Практична робота №6 Набуття навичок приготування та подавання гарячих напоїв. | 1 |
Тематична | ||
56 | Залік | 1 |
25 |
ІІ семестр Способи і техніка змішування компонентів змішаних напоїв. |
32 1 |
26 |
Практична робота №3 Набуття навичок приготування безалкогольних змішаних напоїв на основі соків, сиропів, чаю, кави, молока та кисломолочних продуктів з використанням різних емульгаторів, білка і жовтка яйця, меду. |
1 |
27 |
Практична робота №3 Набуття навичок приготування безалкогольних змішаних напоїв на основі соків, сиропів, чаю, кави, молока та кисломолочних продуктів з використанням різних емульгаторів, білка і жовтка яйця, меду. |
1 |
28 |
Практична робота №3 Набуття навичок приготування безалкогольних змішаних напоїв на основі соків, сиропів, чаю, кави, молока та кисломолочних продуктів з використанням різних емульгаторів, білка і жовтка яйця, меду. |
1 |
29 |
Практична робота №3 Набуття навичок приготування безалкогольних змішаних напоїв на основі соків, сиропів, чаю, кави, молока та кисломолочних продуктів з використанням різних емульгаторів, білка і жовтка яйця, меду. |
1 |
|
Тема 9. Технологія приготування алкогольних коктейлів |
12 |
30 |
Коктейлі–аперитиви на основі ароматизованих вин. Особливості технології приготування і подаваня винних аперитивних коктейлів. |
1 |
31 |
Коктейлі-аперитиви на міцноалкогольній основі та формула їх побудови. |
1 |
32 |
Коктейлі-аперитиви на основі вермутів та гірких настоянок. |
1 |
33 |
Коктейлі–аперитиви на основі сухих ігристих вин. |
1 |
34 |
Вечірні коктейлі на основі джина, горілки, рому, бренді, їх визначення і класифікація. |
1 |
35 |
Пообідні (десертні) коктейлі, їх визначення і класифікація. Характеристика груп пообідніх коктейлів, особливості приготування класичних пообідніх коктейлів. |
1 |
36 |
Класична група (шарові). Підсолоджуючи група (сау). |
1 |
37 |
Емульгаторна група. Коктейлі групи кордіал. |
1 |
38 |
Практична робота №4 1. Придбання навичок змішування коротких і середніх алкогольних коктейлів. 2. Приготування коктейлів за стандартами IBA. |
1 |
39 |
Практична робота №4 1. Придбання навичок змішування коротких і середніх алкогольних коктейлів. 2. Приготування коктейлів за стандартами IBA. |
1 |
40 |
Практична робота №4 1. Придбання навичок змішування коротких і середніх алкогольних коктейлів. 2. Приготування коктейлів за стандартами IBA. |
1 |
41 |
Практична робота №4 1. Придбання навичок змішування коротких і середніх алкогольних коктейлів. 2. Приготування коктейлів за стандартами IBA. |
1 |
|
Тематична |
|
|
Тема 10. Технологія приготування довгих змішаних напоїв |
8 |
42 |
Довгі змішані напої: хайболи, баки. Вимоги до якості. |
1 |
43 |
Довгі змішані напої: ріккі, колінзи, фізи. Вимоги до якості. |
1 |
44 |
Довгі змішані напої: дейзі, фікси. Вимоги до якості. |
1 |
45 |
Довгі змішані напої: джулепи, коблери, кулери. Вимоги до якості. |
1 |
46 |
Довгі змішані напої: сенгері, фліпи, слінги. Вимоги до якості. |
1 |
47 |
Практична робота №5 1. Набуття навичок приготування довгих змішаних напоїв. 2. Приготування довгих змішаних напоїв за стандартами IBA. |
1 |
48 |
Практична робота №5 1. Набуття навичок приготування довгих змішаних напоїв. 2. Приготування довгих змішаних напоїв за стандартами IBA. |
1 |
49 |
Практична робота №5 1. Набуття навичок приготування довгих змішаних напоїв. 2. Приготування довгих змішаних напоїв за стандартами IBA. |
1 |
|
Тематична |
1 |
|
Тема 11. Технологія приготування групових змішаних напоїв |
2 |
50 |
Види, технологія приготування нескладних групових змішаних напоїв: гроги, глінтвейни. Норми виходу, вимоги до якості, терміни реалізації. |
1 |
51 |
Види, технологія приготування нескладних групових змішаних напоїв: крюшони. Норми виходу, вимоги до якості, терміни реалізації. |
1 |
|
Тема 12. Приготування гарячих напоїв (чаю, кави) |
5 |
52 |
Класифікація гарячих напоїв. Кава,її види. Правила приготування і подавання. Вимоги до якості. |
1 |
53 |
Чай,види чаю. Правила приготування і подавання. Вимоги до якості. |
1 |
54 |
Практична робота №6 Набуття навичок приготування та подавання гарячих напоїв. |
1 |
55 |
Практична робота №6 Набуття навичок приготування та подавання гарячих напоїв. |
1 |
|
Тематична |
|
56 |
Залік |
1 |