Позакласне читання.Кінороман. Хосе Рівера, Тім Салліван. « Листи до Джульєтти»

Про матеріал

В умовах дистанційного навчання, на мою думку, надзвичайно ефективним є використання презентацій. Дана презентація може бути використана як для дистанційного, так і очного навчання. Презентація містить посилання на фільм "Листи до Джульєтти"

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Підготувала вчителька зарубіжної літератури Опорного ззакладу “Монастирищенський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2” Монастирищенської міської ради Черкаської області Гончарук Людмила Михайлівна. Позакласне читання. Кінороман. Хосе Рівера, Тім Салліван. « Листи до Джульєтти»

Номер слайду 2

Актуалізація знань Хто така Джульєтта?Який видатний письменник описав безсмертну історію кохання Ромео та Джульєтти?Пригадайте сюжет цього твору.

Номер слайду 3

Існує легенда, хто напише листа до Джульєтти, буде щасливим в коханні все життя. А якщо напише закохана пара, то до віку не розлучиться. Біля 30 років пишуть закохані всього світу в Італію, в Верону Джульєтті.

Номер слайду 4

«Листи до Джульєтти» — американська романтична драма 2010 року. В головних ролях фільму Аманда Сейфрід, Кріс Іган, Ванесса Редгрейв, Гаель Гарсія Берналь, і Франко Неро. Це був останній фільм режисера Гері Вініка. Фільм з'явився в прокаті в Північній Америці та інших країнах 14 травня 2010 року. Ідея фільму була навіяна науково- популярною книгою «Листи до Джульєтти» Лізи та Сіл Фрідман, в якій розповідається про явище листування до найвідомішої романтичної героїнї Шекспіра.

Номер слайду 5

Ланцюжок подій. Софі — молода американська жінка, яка працює для американського щотижневика The New Yorker журналістом, відповідальним за перевірку фактів. Вона їде в попередній медовий місяць зі своїм нареченим шеф-кухарем Віктором у Верону, Італія. Віктора не зворушує романтика Італії, і він використовує свій час, на пошук можливостей відкриття свого ресторану, часто нехтуючи Софі. Софі випадково виявляє «лист Джульєтті» без відповіді, написаний Клер Сміт в 1957 році, — один із тисячі послань, залишених у Веронському дворі Коханця, на які зазвичай відповідають «секретарі Джульєтти». Вона відповідає на лист і, протягом тижня тепер уже літня Клер приїжджає до Верони з її вродливим онуком адвокатом Чарлі. Клер і Софі відразу симпатизують одне одному, а от Чарлі і Софі не ладнають зовсім. Дотримуючись порад з листа Софі, Клер вирішує знайти її давно втрачену любов, Лоренцо Бартоліні. Софі, думаючи, що історія Клер могла б допомогти їй з письменницькою кар'єрою, допомагає Клер. Вони дізнаються, що існує кілька Лоренцо Бартоліні, що живуть в цьому районі

Номер слайду 6

Ланцюжок подій. Після багатьох днів проведених у пошуках потрібного Лоренцо, вони виявляють, що він мертвий. Чарлі звинувачує Софі, що та засмутила його бабусю. Він звинувачує її не знаючи, в чому полягає реальна втрата. Клер, ставши свідком суперечки, каже Чарлі, що він був неправий . Мати Софі покинула її, коли вона була маленькою дівчинкою. На наступний день, Клер наполягає на тому, щоб Чарлі вибачитися перед Софі за сніданком, що він і робить. Після вечері, Софі виходить з Чарлі на прогулянку і розмовляє з ним про любов. Вони цілуються. Наступний ранок — це їх останній день пошуків Лоренцо. З примхи, Клер вказує Чарлі на виноградник і питає, чи може він зупинитися, щоб вони могли випити на прощання з Софі. Коли Чарлі їде дорогою, Клер бачить молодика, який виглядає точно так само, як і її Лоренцо. Вони виявляють, що це онук Лоренцо Бартоліні, і Клер з Лоренцо знаходять одне одного. Повернувшись до Нью-Йорка, Софі розлучається з Віктором і повертається до Верони на весілля Клер і Лоренцо. Вона знаходить Чарлі з іншою жінкою, Патрісією, і вибігає плачучи. Чарлі виходить, щоб знайти її, і вона зізнаються, що вона любить його, але каже йому, щоб він повертався до Патрісії. Чарлі каже Софі, що ця жінка його двоюрідна сестра, і каже Софі, що він любить її. Він забирається по виноградній лозі на балкон, але випадково падає вниз, і вони цілуються, як він лежить на землі.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Країни: СШАЖанр:комедія драма романтичний. Бюджет:30 000 000 $Касові збори в світі:79 181 750 $Касові збори в США:53 032 453 $Касові збори в Україні:22 911 $ (177 826 UAH) топ #2162 Прем'єра в Україні:30 червня 2010 Прем'єра в світі:13 травня 2010 Прем'єра на DVD:23 вересня 2010 Прем'єра на Blu-Ray:23 вересня 2010 Прокатник: Gemini. Режисер:Ґері Вінік

Номер слайду 9

Інформація про акторів фільму

Номер слайду 10

Аманда Сейфрід - СофіДата народження: 3 грудня 1985 (37 років)Знак зодіаку: Стрілець. Місце народження: Аллентаун, Пенсильванія, СШАЗріст: 159 см. Всього фільмів (на сайті): 103 Ролі: актриса (103), продюсерка (4)

Номер слайду 11

Марсія Де. Боніс -Лорейн. Дата народження: 4 червня 1960 (62 роки)Знак зодіаку: Близнята. Місце народження: СШАВсього фільмів (на сайті): 48 Ролі: актриса (47), продюсерка (1)

Номер слайду 12

Гаель Гарсія Берналь - Віктор. Дата народження: 30 листопада 1978 Знак зодіаку: Стрілець. Місце народження: Гвадалахара, Халіско, Мексика. Зріст: 170 см. Всього фільмів (на сайті): 116 Ролі: актор (92), продюсер (33), режисер (7), сценарист (3), ідея (1)Фільмографія

Номер слайду 13

Крістофер Іган - ЧарліДата народження: 29 червня 1984 (38 років)Знак зодіаку: Рак. Місце народження: Сідней, Новий Південний Вельс, Австралія. Зріст: 179 см. Всього фільмів (на сайті): 16 Ролі: актор

Номер слайду 14

Ванесса Редгрейв- Клер. Дата народження: 30 січня 1937 (86 років)Знак зодіаку: Водолій. Місце народження: Ґрінвіч, Лондон, Англія, Великобританія. Зріст: 181 см. Всього фільмів (на сайті): 172 Ролі: актриса (171), режисерка (1), продюсерка (1)

Номер слайду 15

Кадри із фільму “Листи до Джульєтти”

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

https://uakino.club/filmy/genre_comedy/2132-listi-do-dzhulyeti.html Перегляньте фільм. Посилання :

Номер слайду 23

Інтернет-ресурсиhttps://kinobaza.com.ua/titles/letters-to-juliet#images-6https://spacenkot.blogspot.com/p/blog-page_52.html

pptx
Додано
18 квітня 2023
Переглядів
672
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку