Позакласний захід "English with fun"

Про матеріал
Мета: - підвищувати мотивацію учнів до вивчення іноземної мови; - систематизувати знання з англійської мови; - розвивати навички діалогічного та монологічного мовлення; - сприяти розвитку міжкультурної компетенції; - продовжувати формувати навички сприйняття на слух іноземного мовлення; - виховувати інтерес до вивчення іноземної мови
Перегляд файлу

English with Fun

Хід заходу

 

І. Організаційний момент:

 

Teacher: Good morning, children!

 

Pupils: Good morning! Good morning! Good morning to you! Good morning! Good morning! We are glad to see you!

 

Teacher: Thank you! I am glad to see you too! How are you?

 

Pupils: We are great! Thank you!

 

ІІ. Основна частина.

 

Teacher: Вітаємо вас на конкурсній вікторині «English for fun». За жеребкуванням всі учні розділяться на 2 команди та отримають власну назву команди. Найсприйтніша та найкмітливіша команда стане переможцем у грі і отримає звання найкращої команди-знавця англійської мови. Let’s start the game! Good luck for every team!  ( учні діляться на 2 команди за жеребкуванням и отримують свою власну назву команди)

 

Teacher: and now we have the first task. Game “Complete me”.  (слайд 1).  Ваше завдання – згадати якомога більше слів за наступним початком. За кожний правильний варіант команда отримує 1 бал.

 

Words:

 

Ba…

 

Ho…

 

Teacher: the second task is the game “Messy file” (слайд 2) Навести порядок у папці, самостійно здогадатись про назву папки і що треба в неї покласти.

 

Seasons: winter, spring, summer, autumn

 

Days of week: Sunday, Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday

 

Months: January, February, March, April, May, June, July, August, September, October, November, December.

 

Teacher: Наступна зупинка нашої гри – музична станція- game “ Listen to me carefully” (слайд 3). Ви повинні уважно прослухати пісню и серед поданого переліку малюнків обрати ті, про які йде мова у пісні. За кожний правильний варіант команда отримує 1 бал.  Let’s start it!

 

Teacher: Ви потрапили зараз у місто зруйнованих речей, вам потрібно привести привести все до ладу і відремонтувати. Here are broken sentences. Rebuild it as fast as possible. Give them the correct order. ( слайд 4)

 

Correct variants:

 

1. The weather is good for swimming.

 

2. What do you usually do for fun?

 

3. I am going on a picnic on Sunday.

 

4. John did not visit a new aquapark last day.

 

5. News programmes are very informative.

 

Teacher: Game “Colored balloons ” Ви потрапили на повітряну кулю, створено з багатьох кольорових кульок. Для того, щоб здійняти повітряну кулю до неба, вам потрібно заповнити маленькі кульки 5 словами відповідно до теми кожної окремої кульки.( слайд 5).  Let’s start!  За кожну правильну відповідь команда отримує 1 бал.

 

Teacher: Останнім змаганням нашої вікторини буде game “Alphabet Quiz” (слайд 6). Кожній команді буде запропоновано обрати літеру алфавіту за допомогою лічилки, треба згадати якомога більше слів, які починаються на одну й ту саму літеру ( літеру алфавіту обирає капітан команди) За кожне правильне слово  команда отримує 1 бал. Let’s start! Good luck!

 

ІІІ. Заключна частина:

 

Teacher: Ось і прийшло завершення нашої вікторини, і зараз журі нашого конкурсу оголосить переможця сьогоднішніх перегонів. (Журі підраховує бали та оголошує переможця). Всі команди були активними та кмітливими у грі, але найпершим переможцем у цих перегонах стала команда…                     ( оголошується назва команди-переможця). Вітаємо її з перемогою та бажаємо всім успіхів у наступних змаганнях!

 

 

docx
До підручника
Англійська мова (7-й рік навчання) 7 клас (Карпюк О.Д.)
Додано
8 квітня 2021
Переглядів
1191
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку