Практична робота “Аналіз маркування харчових продуктів”

Про матеріал
Практична робота з основ здоров'я "Аналіз маркування харчових продуктів" спрямована на розвиток логічного мислення, уваги, спостережливості та критичного мислення. Діти зможуть описати продукт харчування на вибір, який їм подобається та з'ясувати його склад, поживну та енергетичну цінність, дізнатися хто його виробник та за яких умов необхідно його зберігати.
Перегляд файлу

Практична робота № 3

“Аналіз маркування харчових продуктів”

Мета: навчитися за маркуванням на упаковці продуктів визначати їхню якість.

Хід роботи

Продукт харчування можна обрати на свій розсуд (печиво, крупи, вода, солодощі…), або скористатися прикладом (фото прикріплені до завдання)

1. Ретельно розгляньте упаковку продукту, зверніть увагу, чи немає на ній ознак пошкодження.

2. Уважно прочитайте надписи на упаковці.

Запишіть:

  • назву продукту;
  • назву та адресу виробника;
  • дату виготовлення;
  • термін та умови його зберігання;
  • калорійність і його склад (поживна цінність);
  • маса продукту.

3. Зробіть висновок щодо корисності цього продукту.

 

docx
Додав(-ла)
Крістіна Януш
Додано
4 листопада 2022
Переглядів
2829
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку