Практична робота. Налагодження готової програми

Про матеріал
Налагодження готової програми - Як співвідносяться типи даних та елементи для введення значень величин - Які операції можна виконувати над числовими й текстовими величинами - Як налагоджувати й виконувати програми і аналізувати результати
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк

Номер слайду 2

Програмування. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк

Номер слайду 3

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк

Номер слайду 4

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Як співвідносяться типи даних та елементи для введення значень величин. Які операції можна виконувати над числовими й текстовими величинами. Як налагоджувати й виконувати програми і аналізувати результати. Ти дізнаєшся:

Номер слайду 5

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Налагодження готової програми

Номер слайду 6

У папці Прізвище Ім’я створи папку Практична робота 11 Під час виконання практичних завдань пам’ятай про правила безпеки життєдіяльності при роботі з комп’ютером!як співвідносяться типи даних та елементи для введення значень величин; які операції можна виконувати над числовими й текстовими величинами; як налагоджувати й виконувати програми в середовищі програмування; як аналізувати результати виконання програм.

Номер слайду 7

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Пригадайте: У чому полягає процес налагодження програми?З якою метою у програмах, написаних мовами програмування, використовують коментарі?Як аналізувати результати виконання програм?

Номер слайду 8

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Перейти за посиланням для проходження тесту № 16:http://testinform.in.ua/test-16-8-klas-velichini-tekstovogo-tipu-operaciї-nad-nimi/

Номер слайду 9

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Домашнє завдання. Виконати завдання §23; повтор. §22 Опрацювати всі запитання і завдання з рубрик. Перевірити і заповнити словничок Текстові величини, функції опрацювання текстових величин. Створити власну об’єктно-орієнтовану програму (Завдання 2, стор.154 ). Надіслати роботу вчителю через електронну пошту (Chashuk@ukr.net)

Номер слайду 10

Розгадайребус. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк

Номер слайду 11

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Розгадай ребус. ПОМИЛКИ

Номер слайду 12

Робота з комп'ютером. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Завдання 1. Перетворення тексту (11 балів)Завдання 2. Вирази (10 балів)Завдання 3. Таблиця значень (10 балів)

Номер слайду 13

Працюємо за комп’ютером. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк

zip
Додано
6 березня 2020
Переглядів
3200
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку