Практичне завдання для учнів 2 класу у графічному редакторі Paint

Про матеріал

У документі подано практичне завдання у графічному редакторі Paint для учнів 2 класу, також додано 5 малюнків-заготовок, які діти повинні домалювати і розфарбувати. Ці матеріали найкраще використовувати на 2-4 уроках знайомства з програмою, оскільки вони передбачають уміння дітей користуватися Палітрою кольорів і такими інструментами як Олівець, Заливка, Крива лінія тощо.

Перегляд файлу

Результат пошуку зображень за запитом "пейнт значок"

Практичне завдання

  1. Запустити графічний редактор Paint

(Пуск – Усі програми – Стандартні – Paint).

  1. Відкрти у програмі зображення під назвою «1», що знаходиться у папці «Графіка» папки «2 клас» на Робочому столі комп’ютера (Файл – Відкрити – Робочий стіл – папка «2 клас» – папка «Графіка» – графічний файл «1» – кнопка «Відкрити»).
  2. Домалювати симетрично праву частину зображення і розфарбувати його.
  3. Зберегти у власну папку (Файл – Зберегти як… – Документи – папка «Навчальне середовище» – папка «2-А(Б) клас» – папка «Власне прізвище і ім’я»).
  4. Виконати пункти 2-4 практичного завдання для наступних малюнків з цієї ж папки «Графіка».
  5. Завершити роботу з програмою.

 

D:\школа\ПШ Еколенд\2 клас\Основні\розмальовки прості\1.jpg    D:\школа\ПШ Еколенд\2 клас\Основні\розмальовки прості\2.jpg      D:\школа\ПШ Еколенд\2 клас\Основні\розмальовки прості\4.jpg

     D:\школа\ПШ Еколенд\2 клас\Основні\розмальовки прості\5.jpg  D:\школа\ПШ Еколенд\2 клас\Основні\розмальовки прості\3.jpg

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
zip
Додано
26 листопада 2018
Переглядів
5340
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку