Практикум з використання web-сервісів в освітньому процесі

Про матеріал
Сьогодні серед розвинених країн світу активний підхід до використання інформаційно-комунікаційних технологій у школі не обмежується електронними підручниками або посібниками, атласами чи енциклопедіями. Мережні технології, і у першу чергу інтернет, є нині одним із засобів надання рівного доступу до якісної освіти, невід'ємною складовою освітньої галузі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Практикум з використання web-сервісів в освітньому процесі» Личката Ірина Володимирівнавикладач фізики та астрономіїКам’янське вище професійне училище

Номер слайду 2

Сервіси для створення:

Номер слайду 3

Мотиватор – це картинка, що надихає, стимулює на дію або на якусь зміну.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Демотиватор – це зображення картинки, взятої в чорну рамку і з розміщеною під нею підписом та особливими коментарями до неї, часом найнесподіванішими, яка наштовхує на різного роду роздуми.

Номер слайду 7

Сервіси для створення мотиваторів / демотиваторівhttp://demotivatorium.ru/demotivators/create/http://bighugelabs.com/motivator.php

Номер слайду 8

Сервіси для побудови хмари слів. Хмара тегів (хмара слів, або зважений список, представлене (-ий) візуально) – це візуальне подання списку категорій (або тегів, також званих мітками, ярликами, ключовими словами тощо).

Номер слайду 9

Сервіси для створення хмар слів:http://www.wordle.net (без реєстрації, мова англійська)https://worditout.com/ (мова англійська) http://www.tagxedo.com/ (мова англійська) https://wordcloud.pro/ru (мова російська, з реєстрацією)https://wordart.com/create (мова англійська, без реєстрації назва шрифту Chrysanthi Regular)

Номер слайду 10

Сервіси для створення QR-кодів. QR-код — матричний код (двовимірний штрих-код), розроблений і представлений японською компанією «Denso-Wave» в 1994 році. Абревіатура QR похідна від англ. quick response, що перекладається як «швидка відповідь».

Номер слайду 11

Максимальна кількість символів, які поміщаються в один QR-код: - цифри – 7089; - цифри і букви (включаючи кирилицю) – 4296; - двійковий код – 2953 байт; - ієрогліфи – 1817.

Номер слайду 12

Сервіси для створення QR-кодів:https://www.qrcode-monkey.com/ (для кодування посилань на сторінки Інтернету)http://qrcodes.com.ua/http://qrcoder.ru/http://rqr.com.ua/uk/generatehttp://ua.qr-code-generator.com/

Номер слайду 13

Сервіс для створення ребусів :http://rebus1.com

Номер слайду 14

Сервіси для створення пазлів:https://www.jigsawplanet.com/ (працює лише он-лайн)https://pazlodrom.ru/pazl.php?pazl=hablon(для роздрукування пазлів)

Номер слайду 15

Сервіс для створення практичних завданьhttps://childdevelop.com.ua/generator/

Номер слайду 16

Сервіс для створення кросвордів cross.highcat.org

Номер слайду 17

Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Фізика, Інші матеріали
Додано
11 листопада 2022
Переглядів
150
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку