Преентація "Здоров'я - нйдорожчий скарб"

Про матеріал
Презентація до уроку з основ здоров'я 3 клас Мета: Допомогти усвідомити дітям, що здоров'я – це великий дар, не тільки для людини, а й для всього суспільства вцілому.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Здоров’я - найдорожчий скарб

Номер слайду 2

Лідер групи: Дослідники: Оформлення:

Номер слайду 3

Наша мете дослідити: Рослини, друзі для здоров’я? Сонце, повітря, вода – наші добрі друзі. Чистота – це здоров’я!

Номер слайду 4

Рослини лісів - друзі для здоров’я? Ялівець, ялина, сосна поглинають шкідливі випромінювання. Хвойні дають людині життєву енергію. Тополя, черемха і осика вгамовують біль від ударів, опіків. Дуб зміцнює душевні сили. Береза вселяє оптимізм і радість життя.

Номер слайду 5

ПОВІТРЯ Повітря повинне бути чистим. Сонце, повітря, вода – наші добрі друзі. ВОДА Використовують для загартування при обтиранні, обливанні, купанні. СОНЦЕ Під дією сонячних променів утворюється вітамін D який сприяє росту і розвитку дітей. Сонячні промені – засіб загартування

Номер слайду 6

Треба мило полюбити, В чистоті свій вік прожити, Щоб хвороби щохвилини Не чіплялись до людини. Зуби добре начищай, Милом руки вимивай. Пам’ятай щодня про те – Що здоров’я – головне! Чистота - це здоров’я!

Номер слайду 7

Отже, за результатами досліждення футбол найбільш поширений вид спорту серед учнів 3 класу. Ми дослідили, яким вид спорту найбільш поширений серед учнів 3 класів.

Номер слайду 8

Найбільше багатство людини – здоров’я. Тому потрібно вести здоровий спосіб життя: займатися спортом, загартовуватись, їсти здорову їжу та вітаміни, чистити зуби, достатньо спати, робити ранкову зарядку, дотримуватися режиму дня. Пам'ятати, що про здоров’я треба дбати змалечку і постійно. Адже здоров’я – запорука щастя і повноцінного життя.

Номер слайду 9

Ілюстрована енциклопедія для дітей Підручник “Основи здоров’я” 3 клас Інтернет ресурси: www.google.com.ua www.rambler.ru http://edu.ukrsat.com/labconf/tezy/11/dity.html http://www.center-escape.org/uk/materials/comp_add.html

ppt
До підручника
Основи здоров’я 3 клас (Бех І. Д., Воронцова Т. В., Пономаренко В.С., Страшко С. В.)
Додано
30 листопада 2019
Переглядів
692
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку